INNBYGGERINNSYN MED VISMA ENTERPRISE

Gi innbyggerne i din kommune innsyn i sine fakturaer

Folk flest forventer til å bli betjent av kommunen gjennom digitale kanaler. Samtidig opplever stadig flere kommuner at det er mer kostnadseffektivt å gjøre innbyggeren selvbetjent. Derfor satser mange kommuner på å tilby innbyggerne “Min Side”, hvor innbyggerne kan få god oversikt over sitt forhold til kommunen. Dette er en utvikling som akselererer i høyt tempo.


Du kan nå tilby Fakturainnsyn som en tjeneste

Med ”Innbyggerinnsyn” fra Visma Enterprise gjør kommunen det enkelt å tilby innbyggerne innsyn i sine fakturaer og mulighet til å søke om betalingsutsettelse.

Denne løsningen gir kommunen tre hovedfordeler:

  • Forbedret service til innbyggerne
  • Redusert antall telefon- og epost henvendelser
  • Sikrer lik behandling av alle innbyggere

Dette er altså en løsning der kommunens innbygger kan se sine egne faktura, dvs. Innbyggerinnsyn dokumenterubetalte faktura og fakturahistorikk. Det er også mulig å se selve fakturaen som en PDF. Løsningen har også funksjon for få tilgang til detaljer og eventuelle eksterne vedlegg samt funksjon for automatisk betalingsutsettelse.

Hva kreves for å komme igang?

Det kreves egen installasjon og avtale med ID-porten for å kunne ta løsningen i bruk.

Kontakt oss

OBS! Gjelder det en support sak? Ta kontakt her

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.