Lær mer om Visma Enterprise HRM

Bestill uforpliktende demo

Vi demonstrere gjerne Visma Enterprise HRM for deg, direkte via Internett. Dette er et gratis tilbud, krever ingen spesielle forkunnskaper og er selvsagt helt uforpliktende.

Ved bestilling av demonstrasjon vil vi ta kontakt med deg og avtale et tidspunkt som passer. Demonstrasjonen foregår ved at vi sender skjermbilder av programmet direkte til din skjerm mens vi snakker med deg på telefon. Vi besvarer eventuelle spørsmål samtidig som du får en demonstrasjon av hvordan programmet fungerer i praksis.

Demonstrasjonen krever ingen installasjon, verken av Visma Enterprise eller andre programmer. Alt du trenger er en PC eller Mac med stabil internettlinje.

Ja takk! 

Jeg ønsker en demo av Visma Enterprise HRM

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.