VISMA ENTERPRISE HRM

Lønns- og personalsystem

for offentlig sektor

Har du spørsmål?

Det offentlige Norge møter stadig større krav til effektiv administrasjon. Derfor er det viktig med et lønns- og personalsystem som gjør det mulig å jobbe enda smartere. Med Visma Enterprise HRM får du en IT-løsning som gjenspeiler norske forhold og den norske arbeidshverdagen.

Vår løsning basert på mange års erfaring med, og kunnskap om, rutiner og prosesser knyttet til lønn og HR. Løsningene er bygget på samarbeidet vi har hatt med kundene våre i mange år.

Les mer om Visma Enterprise HRM 

Økonomistyring i offentlig sektor

Visma Enterprise Økonomi & Innkjøp er bygget opp av ulike produkter og moduler som understøtter alle arbeidsprosesser innen økonomi og innkjøp.

Les mer om økonomistyring

Styring og analyse i offentlig sektor

Visma Enterprise BI er en løsning som transformerer fragmenterte data til informasjon og kunnskap. Målsettingen er å gi ledelsen informasjon og kunnskap for å understøtte beslutninger og gi bedre styring av virksomheten.

Les mer om Visma Enterprise BI


Bli inspirert av våre kundehistorier!

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.