Gratis og uforpliktende demo

Visma.net Expense

Nesten ni av ti bedrifter benytter seg i dag av bedriftsapplikasjoner som de ansatte har tilgang til via personlige mobile enheter. I Visma ønsker vi å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode jobbapper.

Joachim Ajer har arbeidet i Visma siden 2012 og har bruken av mobile apper og tjenester som fokus. I løpet av en kort demo vil han vise deg hvordan du enkelt kommer i gang med Visma.net Expense, og hva det vil si for ansatte å gå over til å bruke appen i sin hverdag.

Fyll ut skjema under og du vil  bli kontaktet av Joachim. Sammen kan dere avtale et passende tidspunkt. Demonstrasjonen gjøres direkte via Internett. Dette er et gratis tilbud, krever ingen spesielle forkunnskaper og er selvsagt helt uforpliktende.

La deg inspirere. Få en demo av elektronisk reiseregning i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Joachim Ajer har arbeidet i Visma siden 2012. Han jobber tett med Visma Enterprise kunder, og har spesielt fokus på bruken av mobile apper og tjenester. For brukere av Visma Enterprise begynner mulighetene å bli mange innenfor mobilitet. Joachim følger utviklingen nøye og har opparbeidet seg god kunnskap om disse løsningene.