Gratis og uforpliktende demo

Visma.net Expense

Nesten ni av ti bedrifter benytter seg i dag av bedriftsapplikasjoner som de ansatte har tilgang til via personlige mobile enheter. I Visma ønsker vi å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode jobbapper.

Joachim Ajer har arbeidet i Visma siden 2012 og har bruken av mobile apper og tjenester som fokus. I løpet av en kort demo vil han vise deg hvordan du enkelt kommer i gang med Visma.net Expense, og hva det vil si for ansatte å gå over til å bruke appen i sin hverdag.

Fyll ut skjema under og du vil  bli kontaktet av Joachim. Sammen kan dere avtale et passende tidspunkt. Demonstrasjonen gjøres direkte via Internett. Dette er et gratis tilbud, krever ingen spesielle forkunnskaper og er selvsagt helt uforpliktende.

La deg inspirere. Få en demo av elektronisk reiseregning i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Joachim Ajer har arbeidet i Visma siden 2012. Han jobber tett med Visma Enterprise kunder, og har spesielt fokus på bruken av mobile apper og tjenester. For brukere av Visma Enterprise begynner mulighetene å bli mange innenfor mobilitet. Joachim følger utviklingen nøye og har opparbeidet seg god kunnskap om disse løsningene.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.