Kandidatopplevelsen

Smart og effektiv kandidathåndtering med Visma EasyCruit

En mobil arbeidshverdag blir mer og mer viktig, og flere bruker mobilen aktivt i jobbsøking. Med smarte verktøy kan du tilrettelegge for en god søknadsprosess som ivaretar kandidatopplevelsen.

Visma EasyCruit ivaretar kandidatopplevelsen

Mobiltilpasset søknadsprosess

For å gi din virksomhet de beste forutsetninger til å finne riktig kandidat kan du med Visma EasyCruit skape mobiltilpassede karrieresider som gjør det enkelt for kandidater å søke på stillinger via telefonen. Kandidater kan også søke gjennom sosiale profiler og laste opp CV fra skyen.

 

Vektlegg gode rutiner og håndtering av den enkelte

Gjennom hele rekrutteringsprosessen kan du jobbe med ulike malverk og bruke standardiserte meldinger. Dette kan blant annet inkludere svarbekreftelser på innsendte søknader, kommunikasjon om manglende data, informasjon om at en stilling er besatt, eller generell informasjon. Visma EasyCruit gjør det mulig å håndtere og kommunisere med store kandidatvolum uten at det går utover kandidatopplevelsen.

Uavhengig av hvor kandidatene er i prosessen, handler det om å opprettholde en profesjonell kommunikasjon til samtlige kandidater, som sikrer et godt omdømme.

Dette må du huske på i behandling av personopplysninger

Test kandidatopplevelsen

Book en gratis konsultasjon av din virksomhets karriereside

Ønsker du å forbedre din virksomhets karriereside, men vet ikke helt hvordan du bør gå fram? Bestill en gratis konsultasjon med oss og få gode tips på hvordan du kan gjøre enkle oppdateringer, samt hvordan du bør tenke på lengre sikt.

Les mer om konsultasjonen her

eller

Fyll inn skjema under for å bestille. Vi tar kontakt med deg for å avtale tid.

Vi trenger ditt samtykke.

Vil du vite mer om Visma EasyCruit?