Lønnssystem

Fleksibelt og enkelt personal- og lønnssystem for komplekse virksomheterLes mer om våre webmoduler innen HRM

Fleksibelt og enkelt personal- og lønnssystem

For komplekse virksomheter

Visma Enterprise HRM brukes av noen av de mest krevende kundene i markedet både i offentlig og privat sektor. Lønnssystemet er bygget for norske forhold og tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Krevende forhold med stor kompleksitet er vår hverdag.

Lønnshåndtering

Den grunnleggende lønnsfunksjonaliteten håndterer utlønning av medarbeidere og en rekke enheter på en tidsbesparende og oversiktlig måte. Samtidig gjennomføres lønnsfastsettelse og endringer for større eller mindre grupper som avviker fra standard, uten tidkrevende rutiner. Etterbetaling knyttet til endringer bakover i tid håndteres for alle typer ansatte og alle typer lønn. 
Lønnsgrupper kan vedlikeholdes ut fra et ansiennitetsprinsipp og de ansatte kan enkelt knyttes til flere grupper. Alle data ligger lett tilgjengelig i den samme løsningen og kvalitetssikres som en del av input-prosessen.

Lønnsadministrasjon

  • Avansert system som er både fleksibelt og brukervennlig
  • Håndterer komplekse organisasjoner
  • Forenkler refundering fra NAV
  • Brukervennlig funksjonalitet for rapportering og analyse
  • Timeregistrering på web

Visma Mobil Employee

Nå kan du motta dine lønnsslipper direkte på mobilen.

Klikk deg gjennom en kort demonstrasjon av appen.

Slik fungerer det - Iphone

Slik fungerer det - Android

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.