Sesjon torsdag

Lønn

Kl 10:15 – 11:00 Produkttimen

Lønn, Personal og Ressursstyring

v/Geir Ole Sverdrupsen, Visma

Kl 11:00 – 11:15 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 11:15 – 12:00 Gevinster ved å gå mobilt

Mobilitet kan best forstås som en driver og en kraft som endrer hverdagen vår. Det byr på spennende muligheter, men utfordrer også etablerte arbeidsprosesser og tankesett. Hvordan skal du være med å realisere gevinstene?

v/ Stian Svendsen og Petter Hoxmark, Visma 

KL 12:00 – 13:00 LUNSJ

Kl 13:00 – 13:45 Selvbetjening, varslinger og mobilitet

Vi viser dere de mulighetene som ligger i mobilitet, selvbetjening og varsling, både for ansatte og ledere. Hvordan lykkes med implementeringen og sørge for gevinstrealisering. Vi viser også vår nye tjeneste for håndtering av tid og tilstedeværesle. Nærmer vi oss lansering?

v/Gunn Arnstad, Lisbet Korsvold og Geir Ole Sverdrupsen, Visma

Kl 13:45 – 14:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 14:00 – 14:45 "Tør og spør"

Her oppfordrer vi deg til å tørre og spørre om de temaene du er interessert i å høre om innenfor Enterprise HRM! Meld inn spørsmål eller ønskede temaer her. Vi presenterer et utvalg i denne timen.

v/Lill-Tove Gusdal og Trine Korsrud, Visma

Kl 14:45 – 15:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 15:00 – 15:45 Supporttimen

Dette er timen mange liker svært godt. Vi ser tilbake på aktuelle supportsaker og utfordringer i året som gikk, og gir deg tips og råd knyttet til Visma Enterprise HRM.

v/HRM supportteam, Visma


Har du spørsmål?

Ta kontakt her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.