Sesjon torsdag

Innkjøp

Kl 10:15 – 11:00 Produkttimen

Økonomi og Innkjøp

v/Line Paulsen, Visma

Kl 11:00 – 11:15 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 11:15 – 12:00 Gevinster ved å gå mobilt

Mobilitet kan best forstås som en driver og en kraft som endrer hverdagen vår. Det byr på spennende muligheter, men utfordrer også etablerte arbeidsprosesser og tankesett. Hvordan skal du være med å realisere gevinstene?

v/ Stian Svendsen og Petter Hoxmark, Visma 

KL 12:00 – 13:00 LUNSJ

Kl 13:00 – 13:45 Mobilitet i Økonomi og Innkjøp

Sammen med en av våre kunder tar vi deg igjennom hvordan dere kan mobilisere deres prosesser knyttet til innkjøp og økonomistyring ved hjelp av apper.

v/Gunhild Granmo, Malvik kommune, Kari Johansen og Knut Norstad, Visma

Kl 13:45 – 14:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 14:00 – 14:45 "Tør og spør"

Her oppfordrer vi deg til å tørre og spørre om de temaene som du er interessert i å høre om innenfor innkjøp og fakturabehandling! Meld inn spørsmål eller ønskede temaer her. Vi presenterer et utvalg i denne timen.

v/Knut Nordstad, Visma

Kl 14:45 – 15:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 15:00 – 15:45 Lagerstyring i kommuner

Når vi tidligere har snakket om lagerstyring, har vi blitt møtt med argumentet "virksomheten er for liten". Med Mobil Bestilling har terskelen blitt vesentlig senket. Geir Charles Grindheim har bred erfaring med utrulling av lager i Helse Fonna og gir her sine beste tips for å lykkes.

v/Geir Charles Grindheim, Helse Fonna og Knut Norstad, Visma 


Har du spørsmål?

Ta kontakt her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.