COMMUNITY LIVE 2017

 

Velkommen til årets brukermøte for Visma Enterprise!
København – 20. til 22. september

Brukermøtet er en arena for erfaringsutveksling og faglig fordypning, interessante kundehistorier og motivasjonsforedrag. Du vil bli oppdatert på trender innen fagområdet ditt og innen digitalisering.


Du kan velge mellom over 60 forskjellige foredrag, motta interessant informasjon fra partnere og utstillere og ikke minst få direkte kontakt med sentrale ressurspersoner hos oss i Visma.

Årets program

Noen høydepunkter fra programmet

Fokus på mobilitet
Verden er i endring, og det digitale endrer alt. Aldri har det vært viktigere å holde seg oppdatert! Derfor vil årets program ha mye fokus på mobilitet og hvordan dette kan bidra til effektivisering av arbeidsprosesser. Vi setter fokus på utfordringene, mulighetene og ikke minst gevinstene.

Festaften på Wallmans
Torsdag kveld inviterer vi til en storslått opplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. Her forenes mat, underholdning, god stemning og magiske omgivelser i god harmoni. Mens vi nyter en utsøkt 4-retters middag, får vi servert et forrykende show. Dette er en opplevelse man ikke glemmer! Velkommen til en unik opplevelse, som starter allerede ved inngangen!

En historie til ettertanke
​I 52 dager bodde Petter ”Uteligger” Nyquist (37) frivillig på gata i Oslo sammen med narkomane og utstøtte. Hans opplevelser ble til dokumentarserien «Petter Uteligger», som har gjort stor suksess på TV 2. En dokumentar om noe vi ser hver dag - men som likevel er så fjernt for de aller fleste av oss.

I København vil han fortelle om sine sterke møter med mennesker på skyggesiden – og det å selv være helt nederst på samfunnets rangstige. Gå ikke glipp av dette inspirerende foredraget fredag!


Har du spørsmål?

Ta kontakt her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.