VELKOMMEN TIL

Community Live 2016

Stavanger 21. til 23. septemberVelkommen

Kjære kunde,
Det er en stor glede å kunne ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere velkommen til årets brukermøte for Visma Enterprise - Community Live 2016!

Vertsbyen for Community Live 2016 er Stavanger, og konferansen arrangeres fra den 21. til 23. september 2016.

Mesteparten av årets program vil foregå på vårt konferansehotell Clarion Energy, et nytt fantastisk hotell som ble åpnet i august 2014.  Dette er et moderne hotell som byr på de aller beste konferansefasiliteter.

Faglig oppdatering og inspirasjon
I løpet av disse tre dagene ønsker vi å tilby deg en arena for erfaringsutveksling og faglig fordypning, interessante kundehistorier og motivasjonsforedrag. Du kan velge mellom over 60 forskjellige foredrag, motta interessant informasjon fra partnere og utstillere og ikke minst få direkte kontakt med sentrale ressurspersoner hos oss i Visma.

Fagprogrammet er nå på plass, og vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger vi har mottatt fra dere siden sist i nettsamfunnet Visma Community.

Et viktig fokusområde i år blir fortsettelsen av fjorårets lansering av Visma Enterprise BI - "styring og analyse i moderne virksomheter". Virksomheters informasjonsmengde vokser så utrolig raskt, noe som stiller stadig større krav til verktøy for systematisering og omforming av produksjonsdata til informasjon og kunnskap. Visma Enterprise BI er et nytt konsept som automatiserer denne prosessen og er et glimrende utgangspunkt for å komme i gang smidig for alle som bruker hele eller deler av Visma Enterprise porteføljen.

Opplevelser
Stavanger-regionen er preget av dramatiske kontraster og idylliske landskap, noe vi ønsker å sette av litt tid til å oppleve. Vi kommer som vanlig til å tilby et kulturelt og sosialt program som preges av mulighetene regionen byr på.

Vi gleder oss til å møte dere i Stavanger!

Beste hilsen
Elin Grønlie Nilsen
Event Manager, Visma Unique AS

Årets program

Programmet for konferansen er fullspekket med nyttige foredrag for deg som benytter Visma Enterprise.  Her får du hevet din kompetanse på ny funksjonalitet og siste oppdateringer, nye moduler og bruksområder, viktige trender, en mengde nyttige tips og triks, erfaringer fra andre kunder, samt foredrag som gir motivasjon og energi.

Se årets program her

Informasjon og påmelding

Her finner du litt mer informasjon om konferansehotellet, andre hotell, ulike pakketilbud og priser, transportmuligheter, praktisk informasjon, etc.

 

Se her for informasjon og påmelding

Opplev Stavanger

I Stavanger er nesten alt samlet på et lite geografisk område. Du kan spasere gjennom et sjarmerende og intimt sentrum fullt av historie, shopping og natteliv. Her finner du domkirken, fisketorget, Gamle Stavanger, trange smug, gallerier, museer, kafeer og barer om hverandre.

Vi har tilrettelagt for at dere skal kunne få oppleve noe av det fineste med Stavanger.

Lær mer om Stavanger og se våre turer

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema og vi kontakter deg snarest.

Du kan også ringe vår Event Manager Elin Grønlie Nilsen direkte på mobil 906 48 688. 

Klikk for å dele innhold