Brukerkonferanse - Barn og Unge 2017

Få med deg siste nytt og treff brukere fra andre kommuner
Meld deg på

Velkommen til årets brukerkonferanse!
Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen
19. til 20. oktober

Konferansen gjennomføres med det dere fra tidligere kjenner som brukermøter for Visma Flyt Skole, Visma Oppvekst Barnehage, Visma Barnevern, Visma Flyt PPT/Visma PPI, Visma HsPro og Visma Flyt SamPro.

Programmet vil i all hovedsak bestå av isolerte sesjoner innenfor hvert enkelt system, men ispedd noen fellessesjoner med høy relevans for alle disse nært beslektede områdene.

Vi ser at det er stort fokus på tverrsektorielt samarbeid i norske kommuner. Vi ønsker gjennom Brukerkonfersansen Barn og Unge å legge til rette for gode samtaler på tvers av produktgrupper, når anledningen byr seg i pauser og på kveldstid.

Sentrale myndigheter, media og andre har stort fokus på digitalisering av offentlig sektor i disse dager. Dette er også et tema noe som vil belyses på Brukerkonferansen.

Vi håper du finner programmet interessant og melder deg på årets brukerkonferanse Barn og unge.

Vi gleder oss til å se dere alle på Gardermoen 19.-20. oktober.

Årets program

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.