Visma Bestilling

Appen som gjør det enkelt å bestille
varer i eHandel

Har du ansvar for innkjøp i din virksomhet? Eller ansvar for at dine kolleger kjøper riktige varer iht til avtaler? Synes du det er tungvint å måtte logge deg på PCen på kontoret for å gjøre enkle bestillinger? Kan det noen ganger være bra å bestille varene der du er og når du trenger dem? Nå gjør vi det enklere for deg å bestille varer i eHandel. Med appen Visma Bestilling vil det nå både bli enklere og mer effektivt for deg og dine kolleger å bestille varer når behovet oppstår. Tilrettelegging av bruk av egen smarttelefon gjør det enklere for ansatte å bestille varer, og det blir enklere å sikre at kolleger kjøper varer i henhold til inngåtte avtaler med leverandører.

Enklere og mer effektiv bestilling av varer fra smarttelefon eller nettbrett.
Skannerfunksjonalitet av strekkoder for søk av artikler.
Enklere å sikre at alle bestiller i henhold til avtaler.
video ikon

Demo

Last ned demo av Visma Bestilling og se hvordan mange arbeidsrutiner nå enkelt kan løses ved bruk av appen.

Vi trenger ditt samtykke.

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Her finner du også support.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.