minTimeliste

Timeregistrering i skyen

Logg deg på

minTimeliste har byttet navn til Visma Tid og er nå en del av Visma gruppen

Visma Tid (tidligere minTimeliste) er en 100% skybasert løsning som gir deg bedre kontroll på timer og prosjekter. Med dette systemet får du økt kvalitet på timefangst, samtidig som du sparer tid på registrering og behandling. Kontrollerte og godkjente timer blir automatisk lønnsberegnet med riktige tillegg, og sømløst integrert inn i ditt faktura- og lønnssystem.

Løsningen tilrettelegger for timeregistrering på mobil, nettbrett, PC, smartstempling, byggekortleser, adgangskort eller med app for geoStempling.

Se hvordan løsningen fungerer

Lær mer om funksjonaliteten i løsningen

Last ned e-bok her

Funksjonalitet som sikrer god arbeidsflyt

 

Sømløse prosesser fra registrering til utbetaling

Visma Tid (tidligere MinTimeliste) registrer og fordeler timer automatisk og sikrer at du har full oversikt og kontroll til enhver tid. Også timer som ikke blir registrert fanges opp i systemet, og både ansatt og leder blir varslet om manglende timer. Systemet vil også hjelpe deg med å hente ut gode rapporter som gir deg grunnlaget du trenger for å ta riktige beslutninger.

Integrasjon med virksomhetens lønnssystem gjør fakturering og lønnsberegning til en smal sak. Systemet kontrollerer og godkjenner timer lønnsberegnet med riktig tillegg og sender feilfritt grunnlag inn i ditt faktura- og lønnssystem.

Ansattportal med timebank

I Visma Tid (tidligere minTimeliste) kan ansatte registrerer timene selv, hvor som helst, og når som helst. Timene registreres kun ett sted, og fordeles deretter til riktig prosjekt. Enkelt og sikkert. Både ledelse og ansatte har full oversikt over egne timer, prosjekter, ferie, timebank, fravær og overtid.

Er du bruker? Logg deg på portalen her

Elektronisk mannskapsliste

Elektronisk mannskapsliste er ikke bare praktisk og nyttig, det er også lovpålagt. GeoStempling er en app som dekker byggherreforskriftens krav og gir en god oversikt over hvem som er på byggeplassen til enhver tid. Som leder er det lett å finne oversikt over historikk på stempling, og i tillegg vil du få oversikt over HMS-kort i appen.  Appen vil varsle dersom avvik oppstår.

Som bruker vil appen vise din posisjon og byggeplassens definerte område. Når du befinner deg  innenfor definert radius, kan du enkelt stemple deg inn og ut via mobilappen. 

Kom i gang

Vis meg løsningen

Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av Visma Tid.

Ta kontakt

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Har du spørsmål?

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.