Individuell plan - et dynamisk og levende hjelpemiddel

For mennesker med langvarige og sammensatte behov kan manglende kontinuitet i hjelpeapparatet være et problem. Dette var noe av bakgrunnen for at forskrift om individuell plan trådte i kraft 1. juli 2001 etter helselovginingen og 1. januar 2006 etter sosiallovgivningen. Noe av hensikten med forskriften er at tjenestemottaker og fagpersonell skal samarbeide mot de samme målene.

Visma Flyt Samspill er utviklet med utgangspunkt i «Forskrift om individuelle planer». I tillegg til å tilfredsstille alle krav tilfører den en helt ny dimensjon i arbeidet med planen. Fra å være papirbasert og statisk har Individuell plan blitt et dynamisk og levende hjelpemiddel som utnytter de mulighetene et nettbasert verktøy gir.

Har et barn særskilte behov, men ikke komplekst nok, har den ikke rett på Individuell plan. Nå kan alle barn få hjelp med bruk av Stafettloggen.

Les hvordan Tromsø kommune tok tak i dette.

icons demo screen

Gratis demovisning

Få en kort én-til-én visning av Visma Flyt Samspill og se hvordan den fungerer i praksis. Visningen skjer live over internett, og du er selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål i løpet av demonstrasjonen.

Dette er et helt gratis og uforpliktende tilbud, og krever ingen spesielle forkunnskaper.

Fyll inn skjemaet så tar jeg kontakt med deg for å avtale et passende tidspunkt.

Kjartan  Kleppe viser Visma Flyt Samspill

KJARTAN KLEPPE
Salgsansvarlig fagsystemer

Kjartan arbeider med digitalisering i norske kommuner. Han har jobbet i Visma siden 1990, både som systemutvikler, konsulent, leder og salgsansvarlig.

Kjartan har bred innsikt i de ulike tjenesteområdene i kommuner. For tiden har han fokus på den omfattende digitaliseringsprosessene som pågår i kommunal sektor. Han har erfaring med løsningsområder som Digital Post, Sikker Digital Arkivering, Digisos og Samhandling.

Kontakt oss

Kontakt salg ikon

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Ta kontakt andre henvendelser ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Pålogging ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online: Gå til Community »

Telefon: servicedesk 21 49 25 59