Vårt sponsorat

Bakgrunn for sponsoratet

Visma og Norsk Toppfotball har inngått avtale om leveranse av felles system for økonomistyring til klubbene i Tippeligaen og Obos-ligaen. Visma er leverandør av økonomistyringssystem til Norges Fotballforbund.

Sponsorat - Vi kan lære mye av idretten

Vi ønsker nå å videreutvikle vårt engasjement i norsk fotball ved å bli ligasponsor for Obos-ligaen samt være samarbeidspartner til Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball.
Vi i Visma tror at vi kan lære mye av idretten, det er mange likheter mellom å prestere i idrett og i næringsliv. Det handler om å ta ut sitt fulle potensial og prestere best mulig hver eneste dag.
Når vi vurderer ulike samarbeidspartnere så handler det om finne partnere som vi kan skape noe sammen med hvor vi kan tilføre hverandre verdier og kompetanse. Det vil vi få mulighet til sammen med NFF og det gleder vi oss til.

Eksponering av Visma-logo

Visma eksponeres med arenareklame på alle kamper, samt logo på intervjubakvegger. Visma har gjennom avtalen også muligheter til deltagelse i klubbenes treffpunkter og aktiviteter med lokalt næringsliv, samt deltagelse i NTF’s treffpunkter med klubbene. Våre Visma-kontorer deltar og forhåpentligvis drar nytte av denne avtalen i sitt operative markedsarbeid. For å til fulle utnytte et slikt sponsorat kreves det initiativ og arbeid lokalt.

Kontaktpunkt i Visma for sponsoratet

Helena Julusmoen, Markedsdirektør i Visma Services vil på vegne av hele Visma i Norge lede arbeidet med utnyttelse av sponsoratet, samt ha kontakten med våre avtalepartnere.

 

 

 

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.