Visma.net Payroll

Abonnementsløsning

Priser for Visma.net Payroll

Visma.net Payroll er vårt nettbaserte lønnssystem for mindre bedrifter. Ønsker du å vite mer om løsningen, kan du besøke vår produktside for Visma.net Payroll.

Vi leverer Visma.net Payroll i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere over hele landet. Det betyr at du er sikret rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger. Våre partnere har erfarne konsulenter og spesialister på våre lønn- og HR-løsninger, som sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen. 

Detaljer rundt din leveranse, og kostnader knyttet til dette, vil variere avhengig av dine behov. Ta kontakt med oss for en behovsavklaring og et prisestimat fra en av våre Visma-partnere.

Visma.net Payroll+
 

NOK 199,- /mnd.
NOK 49,- /mnd. per ansatt
Inkludert 1 bruker og 1 firma
Ekstra firma: NOK 119,- /mnd.

Definisjon ansatt:
En person som mottar en lønnsslipp gjennom lønnssystemet.

 

La oss vise deg Visma.net Payroll!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva Visma.net Payroll kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.