Rollebasert løsning

Gi ansatte, ledere og profesjonelle brukere tilgang til relevant funksjonalitet og mobilapper basert på roller

Support Huldt & Lillevik Lønn (Community)

Gi rett verktøy til rett person

Legg til rette for effektivitet og trivsel hos både profesjonelle brukere, ledere og ansatte i din bedrift. Med våre lønnssystemer får alle ansatte tilgang til løsninger på nett og mobil som er relevant for deres rolle. 

  • Føring av utlegg, timer og fravær for alle ansatte
  • Godkjenning for ledere
  • Full systemtilgang for profesjonelle brukere

Gi de rette verktøyene til de rette menneskene. Ta en titt videre nedover for å se hvordan tilganger basert på rolle vil effektivisere arbeidsflyten i din bedrift. 


  
Tilgang til det du trenger

 

Bli en attraktiv arbeidsplass!

Mobilen og nettet har forlengst gjort mange småting mye enklere i vår egen private hverdag. I dag forventer mange arbeidstagere det samme på arbeidsplassen. Små administrative oppgaver behøver ikke være tungvinte og manuelle. Bruk av nettbaserte løsninger og mobilapper gir økt tilfredshet og effektivitet hos deg og dine kolleger - og gjør din bedriften attraktiv for nye dyktige hoder!


  
Smarte verktøy for alle ansatte

Glem papirkvitteringer, lister i Excel og kompliserte skjemaer. Glem tekstmeldinger og e-poster for å melde fra om sykdom. I dag kan du og dine kolleger ta hånd om alle små administrative oppgaver via nettbaserte løsninger og intuitive apper. Innebygd funksjonalitet veileder brukerne, hindrer feilregistrering og sørger for at lover og regler overholdes. Alle relevante data sendes automatisk inn i lønnssystemet.  

Lønnsslipp på mobilen

Få full kontroll på lønn, ytelser og fravær på din ansattprofil. Lønnsslippen får du også rett på mobilen. 

  
Godkjenning på farten for ledere

Med egne løsninger for ledere med personalansvar, blir godkjenning en lek. Utlegg, timelister, feriesøknader og fakturaer godkjennes eller avvises enkelt med en egen app eller i nettleseren. Oppgavene blir automatisk sendt til rett leder, som blir varslet når nye oppgaver venter. Ledere kan også varsles på mobilen om innmeldt sykdom. 

Alt dette godkjenner du som leder på 1-2-3:  

  • Reiseregninger og utlegg
  • Timelister
  • Ferie og fravær
  • Fakturaer (forutsetter et økonomisystem fra Visma)

Se hvordan funksjonen Visma.net Approval fungerer


  

I våre lønnssystemer

Alle verktøyene over inngår i våre lønnssystemer, med automatisk utveksling av data mellom løsningen og lønnssystemet. Visma.net Payroll er vårt nettbaserte lønnssystem rettet mot mindre bedrifter, mens Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn er rettet mot mellomstore og store bedrifter. Klikk på lenkene under for å lese mer. 

  

 
La oss vise deg våre løsninger innen lønn og HR!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva vårt lønn- og HR-tilbud kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Håndbøker

Med våre nettbaserte håndbøker gir du alle ansatte informasjonen de trenger. Håndbøkene er alltid oppdaterte og enkle å administrere.

Les mer om Visma Håndbøker

Kurs og kompetanse

Som Visma-kunde kommer du på innsiden av landets største fagmiljø for lønn og HR, med et bredt kurstilbud av klasseromskurs og nettkurs.

Se vårt kurstilbud

Visma Community

Som kunde av oss får du tilgang til vårt ressursområde for lønn og HR på Visma Community. Her finner du fagnytt, regelnytt, brukertips og andre ressurser.

Sjekk det ut på Visma Community