Fakturamottak i ditt økonomisystem

Automatiser fakturabehandlingen

Visma Document Center

Fakturabehandling med automasjon og dokumentflyt

Med Visma Document Center forenkler og automatiserer du behandlingen av fakturaer og bilag. Det betyr færre manuelle oppgaver, høyere kvalitet på utbetaling og bokføring, og full oversikt. Alt sammen i økonomisystemet ditt.

  • Dekker både e-faktura, faktura på e-post og papirfaktura
  • Mindre punching, færre feil og digital arkivering
  • Automatisk flyt for godkjenning, betaling og bokføring

Kontakt oss om Document Center

Klikk her

 
Hvorfor velge Visma Document Center?
Med Visma Document Center frigjør du tid og ressurser som i dag går med til manuelt administrativt arbeid.

Komplett hendelseshistorikk

Alltid ajour. Alle fakturaer oppdateres automatisk med nye opplysninger, som attestering og utbetaling.

Rett til godkjenning

Sett opp regler som gjør at fakturaene automatisk sendes til godkjenning hos rette personer. Godkjenning på nett og mobil.

Reduserte kostnader

Betal fakturaer med korrekte opplysninger og til rett tid. Færre purringer, færre inkassosaker og færre gebyrer.

Enkel dokumentkontroll

Automatisk lagring av fakturaer og bilag. Enkelt å søke opp dokumenter. Du får full kontroll.

Automatisert fakturamottak

Motta E-faktura rett i økonomisystemet. PDF- og papirfakturaer leser du inn automatisk ved skanning.

Fornøyde leverandører

Punktlig og korrekt betaling gir fornøyde leverandører. Vær en god kunde.
Ønsker du å sette ut fakturabehandlingen til et regnskapsbyrå? Hundrevis av regnskapsbyråer over hele Norge benytter Visma. Våre løsninger legger til rette for smidig nettbasert samarbeid mellom deg og din regnskapsfører. Det betyr at blant annet at du automatisk kan få fakturaer til godkjenning på mobil og nett, selv om fakturamottaket er hos regnskapsføreren.

- For oss har det vært fantastisk. Vi har mange forskjellige bilag og mange som attesterer, noe som gjør arkivering utfordrende. Med Visma Document Center er det bare å skanne inn bilag.
Det er lett å finne akkurat det vi trenger, og alle kan få opp informasjonen på sine skjermer.


Marianne Lerøen Tande, økonomisjef,
Grieghallen AS

- Den største fordelen for både meg og bedriften er å slippe alle papirene. Jeg brukte tidligere mye tid på å arkivere og å lete, mens nå er alt jeg trenger noen tastetrykk unna.
Jeg sparer sikkert to-tre arbeidsdager hver måned bare på å slippe å arkivere. Disse dagene får jeg nå brukt på andre ting.


Kate Markussen, økonomisjef,
H-vinduet Magnor AS

- Det har blitt gøy å levere bilag, ta bilde av og sende rett inn i Visma.net Expense. Besparelsen ligger i at vi har fått tidsforbruket ned. Alt som ble gjort manuelt før, har nå blitt effektivisert. Det jeg brukte en time på tidligere, bruker jeg ca 15 minutter på nå.

Tom Arild Lund, daglig leder,
E7 Online AS

- Vi har hele tiden kontroll på våre fakturaer - hvilke som er, og ikke er betalt. Det er en veldig stor fordel ved Visma Document Center at fakturaer ikke forsvinner fra et skrivebord.

Vivian Tangen Andersen, økonomisjef,
Eltele AS

Visma Document Center i vårt ERP-tilbud

Visma Document Center i våre ERP-systemer

Visma Document Center er del av funksjonaliteten i alle våre økonomisystemer. Visma.net ERP er vårt 100 prosent nettbaserte ERP-system. Visma Business er landets mest populære avanserte ERP-system, mens Visma Global er rettet mot mindre bedrifter med enklere behov. Visma Contracting er skreddersydd for håndverksbedrifter.Automatisering av hele din fakturaflyt

Med våre løsninger kan du automatisere hele løpet fra fakturamottak, via godkjenning og utbetaling, til bokføring. Samt hele flyten fra fakturering, via registrering av innbetaling, eventuell purring og inkasso, til bokføring. Alt sammen i ditt økonomisystem. Følg lenkene under hvis du vil vite mer.

 

La oss vise deg Visma Document Center!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva Visma Document Center kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.