E-faktura i ditt økonomisystem

Gjør fakturaprosessen mer effektiv
Logg inn Visma.net AutoInvoice
Visma.net AutoInvoice

E-faktura direkte i ditt økonomisystem

Få full kontroll på fakturaene. Visma.net AutoInvoice gjør det enkelt å sende og motta faktura, uansett om fakturaen er en e-faktura, et vedlegg i en e-post eller en papirfaktura. Alt sammen i ditt økonomisystem.

  • Spar tid og penger ved å maksimere bruken av e-faktura
  • Få alle inngående fakturaer rett inn i økonomisystemet uten punching
  • Sikker sending uten pakking og postlegging for utgående fakturaer

Kontakt oss om Visma.net AutoInvoice

Klikk her

 

  
Hvorfor velge Visma.net AutoInvoice?
Med Visma.net AutoInvoice automatiserer du fakturaflyten til og fra din bedrift.
Spar tid med e-faktura

Spar tid

Spar tid ved å automatisere rutiner knyttet til faktura. Vink farvel til punchingen, og gjør det enkelt å godkjenne fakturaer.
Spar tid med e-faktura

Kutt kostnader

Frimerker, adressemerker og konvolutter koster penger, det samme gjør tid brukt på punching av fakturaer. Kutt kostnadene med elektronisk faktura.
e-faktura leveres øyeblikkelig

Leveres øyeblikkelig

Innbetalingstiden forkortes, regninger blir betalt i tide og du styrker likviditeten.
Godkjenn faktura på farten

Godkjenn faktura på farten

Er du på reise? Så bra! Du kan enkelt godkjenne og avvise faktura på mobiltelefonen.
Minimèr feil med e-faktura

Minimèr feil

Datafiler leses inn i systemene med 100 % nøyaktighet. Du slipper feilregistreringer og trenger ikke dobbeltsjekke informasjonen.
Send både til bedrifter og privatpersoner

E-faktura både til bedrifter og privatpersoner

Du kan fakturere alle dine kunder elektronisk, både bedrifter og privatkunder. Privatkundene mottar eFaktura direkte i nettbanken.
Visma Business benyttes av ledende norske regnskapsbyråer, og legger til rette for smidig samarbeid mellom bedrift og byrå. Du og dine kolleger kan blant annet enkelt kan håndtere all godkjenning på mobil og nett, og fakturere selv dersom dere ønsker det. Alle relevante data synkroniseres automatisk i Visma Business. Enkelt for deg - og enkelt for regnskapsbyrået.

  

  
Slik fungerer Visma.net AutoInvoice

Så enkelt fakturerer du

Fakturering blir ikke enklere enn med Visma.net AutoInvoice. Du oppretter fakturaen i ditt økonomisystem, og Visma.net AutoInvoice sørger automatisk for at fakturaen distribueres i det formatet kunden kan motta. Fortrinnsvis som e-faktura, eventuelt på e-post eller i posten. Alt du gjør er å klikke send.

Fakturamottak uten punching

Ikke bruk tid på punching av fakturaer. Vi sørger for at alle dine fakturaer ankommer ferdig utfylt rett inn i ditt økonomisystem. Også fakturaer mottatt på e-post og papir. Ønsker du isteden å lese inn e-post- og papirfakturaer selv, anbefaler vi at du gjør dette i Visma Document Center


  

  
Visma.net AutoInvoice i vårt ERP-tilbud

Visma.net AutoInvoice i våre ERP-systemer

Visma.net AutoInvoice er del av funksjonaliteten i alle våre økonomisystemer. Visma.net ERP er vårt 100 prosent nettbaserte ERP-system. Visma Business er landets mest populære avanserte økonomisystem, mens Visma Global er rettet mot mindre bedrifter med enklere behov. Visma Contracting er skreddersydd for håndverksbedrifter.


Automatisering av hele din fakturaflyt Med våre løsninger kan du automatisere hele løpet fra fakturering, via registrering av innbetaling, eventuell purring og inkasso, til bokføring. Samt hele flyten fra registrering av inngående fakturaer, via godkjenning og utbetaling, til bokføring. Alt sammen i ditt økonomisystem. Følg lenkene under hvis du vil vite mer.


  

La oss vise deg Visma.net Autoinvoice!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva Visma.net AutoInvoice kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke.


Visma Kundesenter
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.