Purring og inkasso

Automatiser innfordringsprosessen
Visma AutoCollect i Community
Visma AutoCollect

Bli kvitt kjedelig og tidkrevende innfordringsarbeid.

Med våre løsninger automatiserer du purring og inkasso av ubetalte fakturaer, samtidig som du til enhver tid kan overstyre automatikken. Alt sammen rett fra ditt eget økonomisystem.

  • Slutt på manuell oppfølging av ubetalte fakturaer
  • Mindre tap på utestående, styrket likviditet
  • Forutsigbarhet for både deg og dine kunder

Kontakt oss om løsninger for purring og inkasso

Klikk her

 

  
Hvorfor automatisere innfordringen?
1 av 5 fakturaer vi sender i Norge må purres, og 6 prosent går til inkasso. Det gir store oppfølgingskostnader for bedriftene og innvirker negativt på likviditeten. Under ser du noen av grunnene til at det kan være smart å automatisere innfordringen:

Spar tid og penger

Oppfølging av ubetalte fakturaer er tidkrevende. Ved å automatisere oppfølgingen kan du og dine kolleger bruke din tid på andre ting

Oversikt og valgfrihet

Velg hvilke fakturaer du vil behandle selv, og hvilke du setter ut til oss. Du har uansett full oversikt i økonomisystemet ditt.

Full fleksibilitet

Du kan når som helst overstyre automatikken, f.eks for å kansellere en purring eller ved spesialbehandling av en enkelt kunde.

Alltid oppdatert reskontro

Kundens reskontro blir ajourført og oppdatert daglig. Ingen dobbel reskontro.

Korrekte gebyrer

Våre løsninger sørger automatisk for at gebyrer faktureres korrekt. Uansett om kunden har betalt original-, purre- eller inkassofaktura.

Komplett hendelseshistorikk

Sjekk historikk og status på hver enkelt prosess når som helst. Fullt overblikk i økonomisystemet i ditt.
Ønsker du å sette ut fakturaoppfølging til et regnskapsbyrå? Hundrevis av regnskapsbyråer over hele Norge benytter Visma. Våre løsninger legger til rette for smidig nettbasert samarbeid mellom deg og din regnskapsfører.

  
Purring og inkasso i vårt ERP-tilbud

Innfordring i våre ERP-systemer

Automatisert purring og inkasso ligger som del av funksjonaliteten i våre økonomisystemer. Visma.net ERP er vårt 100 prosent nettbaserte ERP-system. Visma Business og Visma Global, landets mest populære ERP-systemer, Det er nå også tilgjengelig i Visma Contracting, vår ERP løsning for håndverksbedrifter.Automatisering av hele din fakturaflyt

Med våre løsninger kan du automatisere hele løpet fra fakturamottak, via godkjenning og utbetaling, til bokføring. Samt hele flyten fra fakturering, via registrering av innbetaling, eventuell purring og inkasso, til bokføring. Alt sammen i ditt økonomisystem. Følg lenkene under hvis du vil vite mer.


  

La oss vise deg Visma AutoCollect!

Vi tar gjerne en nærmere titt på våre løsninger kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke.


Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.