Skole

Det finnes en regel for alt. Men hvor er de når du trenger dem? Veilederen Skole gir deg en enkel oversikt i en hektisk skolehverdag.

Veilederen Skole gjør hverdagen enklere

Skolesektoren er i stadig utvikling, og skolehverdagen er mye mer enn bare undervisning. Ansatte, foreldre og elever er i større grad enn tidligere klar over hvilke rettigheter de har krav på. Derfor stilles det store krav til ledere og ansatte i skolen. Men hvordan skal man så møte disse kravene? 

Veilederen hjelper deg med mange av de daglige spørsmålene på en enkel og oversiktlig måte. Gjennom verktøyene i Veilederen vil skolelederen kunne gi gode og raske svar på krevende personalspørsmål, og dermed heve sin kompetanse og bli tryggere i møte med foreldre og elever.

Veilederen gir din kommune

  • Raske og riktige beslutninger
  • Alltid oppdatert informasjon
  • Kompetanseheving
  • Effektiv jobbhverdag
  • Trygge og selvstendige medarbeidere

 Prøv Veilederen gratis i 14 dager 

 

 

 Molde kommune fagseksjon skole

"Veilederen Skole sparer meg for masse tid og bekymringer"

Bo Nielsen, Rådgiver fagseksjon skole

Veilederen inneholder

ikon

Oppslagsverk - Kompliserte regler samlet og forklart på en enkel og oversiktlig måte. Omfatter alt du trenger å vite om undervisningspersonale, ikke-pedagogisk personale, foreldre og elever.

ikon

Nyhetsmeldinger - Det kommer stadig nye regler som du er pålagt å følge. Veilederen holder ansatte i din kommune oppdatert.

ikon

Spørsmål og svar - En tematisk oversikt over de mest vanlige spørsmålene i din sektor.

ikon

Verktøy - Lønnskalkulator, skoleturhjelper, faglige artikler, m.m.

ikon

E-læring - Kompetanseheving når det passer deg, der det passer deg. Dokumentert opplæring av ansatte i aktuelle og viktige temaer.

ikon

Faglig svartjeneste - Våre jurister og fageksperter er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Har du spørsmål eller ønsker en presentasjon?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
contact icon
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.