Visma SmartSkill

En betydelig bidragsyter til kunnskapsbygging innen lov og avtaleverk til norske kommuner

Våre produkter

Kompetansenøkkelen image

Veilederen

Kompliserte regler. Enkelt fortalt.

Veilederen image

Kompetansenøkkelen

Riktigere beslutninger. Bedre skole.

Hvem er Visma SmartSkill

Visma SmartSkill

Det stilles stadig høyere krav til ledere og ansatte i offentlige virksomheter. Mer rettighetsbevisste innbyggere og ansatte krever at man til en hver tid er oppdatert og har tilstrekkelig kompetanse innenfor lov og avtaleverk.

Visma SmartSkill gjør det enklere for deg å forstå regelverket. Du holder deg oppdatert på nye lover og regler og øker kompetansen hos deg og dine ansatte.

I 15 år har vi besvart faglige spørsmål fra ledere og ansatte i det offentlige. Våre verktøy har brukere i over 300 kommuner og fylkeskommuner. Så vi vet hva det spørres om. Det gir våre kunder tidsaktuelle og skreddersydde løsninger.

Visma SmartSkill gir din kommune:

  • Et bedre beslutningsgrunnlag
  • Bedre kvalitet på tjenestene
  • Økonomiske gevinster
  • Trygghet på alle nivå
  • Økt kompetanse

Har du spørsmål eller ønsker en presentasjon?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
contact icon
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.