Visma Avendo

Time

Med en løsning for timeregistrering får du bedre kontroll på både løpende oppdrag, prosjekter, fakturerbar tid og intern arbeidstid. Visma Avendo Time passer for alle selskaper som fakturerer timer og kan brukes frittstående eller integreres med andre Visma Avendo-programmer.

Nysalg av Avendo Time er avsluttet. Produktet videreføres kun for eksisterende kunder. Hvis du har spørsmål ta kontakt.

Hva med en nettbasert timeregistrerings løsning?

Ønsker du å registrere timene dine mens du er på farten, med en løsning som er tilpasset mobil, nettbrett og andre enheter? Da bør du vurdere Visma eAccounting med timemodul som alternativ.

Dette får du med Visma eAccounting Time:

  • Daglig og ukentlig timeregistrering
  • Registrering av utlegg
  • Godkjenn grunnlag for fakturering

Visma eAccounting Time er en tilleggsmodul til vår nettbaserte regnskaps- og fakturaprogram Visma eAccounting

Timeregistrering for utbetaling av lønn

Har du behov for å registrere timer internt som det skal utbetales lønn for? Visma.net Payroll er et skybasert lønnssystem tilpasset småbedrifter som fungerer perfekt sammen med Visma eAccounting.

Les mer om Visma.net Payroll

Timeregistrering i Visma.net Payroll

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under og la oss hjelpe deg i valg av riktig løsning.

JA, jeg forstår at Visma behandler mine personopplysninger for å kunne besvare min henvendelse. Les mer om hvordan Visma behandler dine personopplysninger her.  

Vi trenger ditt samtykke.
Kontakt meg
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.