Visma Avendo

Økonomiprogram for mindre bedrifter.

Visma Avendo

 Visma Avendo Lønn

Visma Avendo Lønn er et lokalt installert lønnsprogram som passer for små bedrifter. Med faste transaksjoner på de ansatte slipper du å registrere lønnen hver måned. Fravær holder du også enkelt orden på i kalenderen.

Fra kr 219,- per måned.

Kontakt oss for mer informasjon eller spørsmål

Visma Avendo Lønn
Visma Avendo Time

Visma Avendo Time

Få bedre kontroll på løpende oppdrag, prosjekter, fakturerbar tid og intern arbeidstid. Visma Avendo Time passer for alle selskaper som fakturerer timer og kan brukes frittstående eller integreres med andre Visma Avendo-programmer.

Kontakt oss for mer informasjon eller spørsmål

Nettbaserte alternativer

Vi leverer flere nyere nettbaserte løsninger for regnskap, fakturering, lønn og timeføring.

Visma.net Payroll

Visma.net Payroll gir bedriften en helt ny måte å jobbe med lønn og HR på. Lønningsansvarlig får et effektivt verktøy med avansert automatikk, som gir full oversikt og kontroll. Ledere har innsikt og oversikt over status i bedriften. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte på mobilen.

Les mer om Visma.net Payroll

Visma.net Payroll
Visma eAccounting

Visma eAccounting

Visma eAccounting er et nettbasert regnskapsprogram som dekker all funksjonalitet for små bedrifter. Programmet brukes i dag av over 100.000 bedrifter og dekker alt fra bokføring, regnskap, fakturering, lønn og rapportering. Programmet kan også prøves gratis i 14 dager.

Les mer om Visma eAccounting

Last ned siste versjon av Visma Avendo

I vårt brukerforum, Visma Community, kan du laste ned de nyeste versjonene av Visma Avendo. Du finner også guider, artikler og kan stille spørsmål til andre brukere og administratorer.

Last ned/oppdater Visma Avendo Time

Last ned/oppdater Visma Avendo Lønn

Last ned
Support

Support

09:00 - 15:00 (Man-Fre)

Telefon: 45 50 61 51

E-post: avendo.support@visma.com

Noe du lurer på?

Hvis det er noe vi kan hjelpe deg med er det bare å fylle ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

Vi trenger ditt samtykke.
Spørsmål?
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.