Ungt Entreprenørskap

Gratis programvare for regnskap og nettbutikk til student- og ungdomsbedrifter. 

Driver du en ungdoms- eller studentbedrift?

Da har du muligheten til å løfte bedriften din til nye høyder med programvare fra Visma.

Vi i Visma samarbeider med Ungt Entreprenørskap og tilbyr alle ungdom- og studentbedrifter gratis programvare innen regnskap og nettbutikk. Har du planer om å lage en stilig hjemmeside med nettbutikk eller bruke et ekte økonomisystem i bedriften din, kan vi hjelpe deg i gang.

NO_MA_eAccounting_u_lonn
Visma eAccounting
Om Visma eAccounting

Det er viktig å ha full kontroll på bedriftens regnskap. Det første ordner dere selv og det andre skal vi i Visma hjelpe dere med. Alle ungdomsbedrifter og studentbedrifter får regnskapsprogrammet Visma eAccounting gratis av Visma.

Finn ut mer om Visma eAccounting

Bestill Visma eAccounting gratis*

Visma Webshop
Om Visma Webshop +

Ønsker du å nå dine kunder døgnet rundt? Da må dere lage dere en nettbutikk. Alle ungdomsbedrifter og studentbedrifter får nettbutikkverktøyet Visma Webshop gratis av Visma. Det fortjener både dere og bedriften deres.

Visma Webshop

Bestill Visma Webshop+ gratis*

* Kun for foretak registrert som ungdomsbedrift (UB) eller studentbedrift (SB).

Tips fra en gründer 

Eilert Hanoa er gründeren bak Visma Mamut og vi kan trygt si at han har klart å lykkes. Eilert startet allerede som 15-åring og hans første bedrift hadde som mål å forenkle hverdagen til mindre virksomheter. Han bakgrunn fra software-bransjen og ser software og kunnskap som middelet for å oppnå økt effektivitet.

Han har gjort seg mange tanker og erfaringer om hva som skal til for å lykkes. Se filmen under til høyre og hør noen av Eilert sine tips.

Er det noe du lurer på om Ungt Entreprenørskap?

Hyggelig om du tar kontakt med oss.


 Blogginnlegg

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.