Oppslag Juridisk

Lover og regler innen lønn og personal

Har du personalansvar? Fører du lønn for ansatte?

Da er det viktig at du holder deg oppdatert på lover og regler innen lønn og personal. 

Tjenesten Oppslag Juridisk fra Huldt & Lillevik er et nettbasert oppslagsverk som bistår deg med korrekt behandling av lønns- og personsrelaterte spørsmål innen arbeidsrett, ferie, lønn, sykdom, trygd og pensjon.

Lover og regler innenfor disse områdene er stadig i endring, og derfor komplisert å forholde seg til. Oppslag Juridisk gir deg enkelt svar på dine spørsmål - på et språk som er forståelig for alle!

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål til tjenesten.

Hva kan Oppslag Juridisk hjelpe deg med

Enklere hverdag med Oppslag Juridisk

Gjør hverdagen enklere ved å få raskt svar på spørsmål innen lønn og personal. Oppslag Juridisk gir deg svar på dine problemstillinger, i tillegg til at du finner alle oppdaterte satser og skjemaer. Et nyttig verktøy for alle virksomheter med ansatte! 

Tjenesten er nettbasert og tilpasset alle enheter. Du vil derfor ha tilgang til Oppslag Juridisk når som helst og hvor som helst.

Oppslag Juridisk - 89,- kr per måned.

 

Du kan også prøve løsningen gratis!

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.