Om Visma Mamut

Vi jobber for at du skal kunne dra nytte av fremtidens teknologi.

Vår historie

Visma Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Norge.

Visma Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, og e-handel.

Vi jobber kontinuerlig for å gjøre deg rustet for fremtiden og gjør det mulig for deg å ta din virksomhet et skritt nærmere fremtidens kontor.

 

Våre nøkkeltall

  • Over 52 000 nordeuropeiske kunder benytter våre produkter og tjenester.
  • Visma Mamut har 93 ansatte.
  • Vi hadde i 2017 en omsetning på ca NOK 314 mill.
Du finner flere tall og årsrapporten for Visma på visma.com.

Våre produkter

I over 20 år har vi gjort det enklere å starte og drive egen bedrift, og i dag bruker mer enn 50 000 kunder våre program. Våre administrative programvareløsninger og nettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter, gjør driften av din virksomhet mer effektiv.

Les mer om våre lisens og avtalevilkår

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.