Mamut

Økonomisystem for mindre bedrifter

Kontroll på regnskap og kunder

Ofte er man få mennesker om mange oppgaver. Våre Mamut løsninger gjør det enkelt å utføre arbeidsoppgaver som fakturering, regnskap, kundeoppfølging, lagerstyring, analyse, timeregistrering og lønn - i én integrert løsning. Dessuten får du mulighet til å utnytte tiden enda bedre ved å arbeide online.

Mamut løsningene er utviklet for en- eller flere brukere, og kan utvides med mer funksjonalitet når virksomheten og behovene vokser. Ingen ny installasjon kreves og all historikk er tilgjengelig som før.

Mamut One Office

 

Mamut One Office

 

  • Faktura og kundeoppfølging (CRM)
  • Regnskap og lønn
  • Innkjøp/Lager/Nettbutikk

Er du alene om å ta beslutningen? Da kan Mamut One Office gjøre det enkelt å utføre arbeidsoppgaver som fakturering, regnskap, kundeoppfølging, lagerstyring, analyse og lønn.

 

 

 

 

 

 

Mamut One Enterprise

 

Mamut One Enterprise

 

  • Komplett økonomistyring og lønn
  • CRM og salgsstøtte
  • Innkjøp/Lager/Logistikk

Mamut One Enterprise gir flere ansatte mulighet til å jobbe med salgsstøtte, økonomi, regnskap og lønn, CRM, timeregistrering, logistikk og e-handel, i en integrert løsning.

 

 

 

 

 

Mamut daTax

 

Mamut daTax

 

  • Regnskap og Faktura
  • Funksjonsrik og enkel
  • For de minste bedrifter

 

Mamut daTax er ikke lenger tilgjengelig for nye kunder, men videreføres for eksisterende kunder, på vårt Community.

Vi anbefaler nye kunder som vurderer Mamut daTax å se nærmere på vår 100% webbaserte faktura- og regnskapsprogram Visma eAccounting eller Visma eAccounting Faktura

 

Prøv Mamut One gratis!

Evalueringsversjonen gir deg tilgang til all grunnfunksjonalitet i Mamut One. Dersom du velger å kjøpe programmet kan all informasjon du har registrert i evalueringsversjonen bli med deg videre i fullversjonen.

Versjonen kan benyttes i 30 dager eller 15 pålogginger.

Prøv Mamut One gratis

Kom raskt i gang - ved hjelp av våre tjenester

 

Som Mamut One-kunde får du tilgang til en rekke tjenester som sikrer deg en smidig og enkel oppstart av systemet. Vårt mål er at du skal komme raskt i gang slik at du så fort som mulig kan starte med å effektivisere din bedrift!

På vår support side finner du mer informasjon om vårt Community samt tilbud på kurs og seminar.

Trenger du hjelp til å velge riktig produkt?

Fyll ut skjemaet under og la oss hjelpe deg i valg av riktig løsning.

Du kan også kontakte oss på telefon 800 40 300.

Er du kunde og trenger produktstøtte får du raskere hjelp om du går til vår support side.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Kontakt meg
Ønsker du hjelp fra en lokal leverandør/partner? Ta kontakt med oss på telefon 21 89 83 73 eller send oss en e-post på partner@mamut.com