Juridisk bistand

Visma Advokater hjelper små bedrifter med store og små juridiske utfordringer

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Små og mellomstore bedrifter utgjør hovedtyngden i norsk næringsliv, og står for en stor del av vår felles verdiskapning. Som leder i en liten eller mellomstor bedrift er du ofte veldig god på det dere leverer, men du opplever samtidig at du har begrenset administrativ kapasitet. Noen rutiner og systemer må på plass uansett størrelsen på bedriften. I Visma Advokater har vi mange små bedrifter som kunder, og forstår godt dine utfordringer. Trenger du bistand med juridiske problemstillinger, kan du spare både tid og penger på å ta kontakt med oss. På den måten kan du heller bruke tiden din på det du er best på: Å skape verdier og vekst for din bedrift.

Personlig service

Advokatene i Visma legger vekt på personlig service og et nært og uformelt samarbeid basert på tillit. Hos oss får du juridisk bistand av høy kvalitet, til riktig tid og fornuftig pris.

Uforpliktende vurdering

Vi tilbyr nye kunder en uforpliktende vurdering av om de har behov for advokatbistand, og gir 30 minutters gratis juridisk bistand per telefon eller e-post til nye kunder.

Trenger du juridisk bistand? 

Fyll ut skjemaet under og en av våre advokater kontakter deg.

Du kan også nå oss på telefon (+47) 55 29 90 00.

 

 

Advokat_kontakt