Barn ut av ensomhet webinar

Hvordan kan en robot hindre ensomhet og isolasjon hos barn?

Møt AV1 og forstå viktigheten av forebyggende arbeid i skolen. Torsdag 31. oktober kl 10.00 - 11.00.

Meld deg på »

I Norge er over 6 000 barn med fysisk sykdom eller skade fraværende fra skolen, deres viktigste sosiale arena, i lengre perioder. I tillegg til dette er mange fraværende av psykiske grunner. Forskningen er krystallklar: skolefravær som følger av sykdom er et problem med store sosiale konsekvenser.

Frakoblingen fra venner og klassekamerater har svært negative konsekvenser for barnas sosiale og emosjonelle liv, og mange ender opp i ensomheten. Å redusere risikoen for frakobling i perioder med fravær blir beskrevet som kritisk for å unngå skolefrafall og utenforskap. No Isolation har som mål å redusere ensomhet og isolasjon hos barn som av ulike grunner i perioder faller ut av skolen.

Visma ønsker å bidra til at Norges kommuner og skoler tilbyr de beste tjenestene til sine innbyggere, og knytter derfor til oss selskaper som kan tilføre våre kunder verdi utover de tjenestene Visma selv leverer. Visma har derfor inngått et samarbeid med No Isolation, og vi vil i dette webinaret fortelle deg hva dette betyr for deg.

Jobber du i kommune eller skole, kom og hør hvordan vi sammen kan bidra til å gi disse barna en bedre barndom, og ikke minst hvilke økonomiske gevinster slikt forebyggende arbeid kan ha. Vi håper du har anledning til å delta.

----

Webinaret arrangeres torsdag 31. oktober kl 10.00 - 11.00.

 

Meld deg på i dag! Velkommen! 

Mvh Hans og Geir

 

Alt du trenger for å være med på webinaret er en PC koblet til åpent internett (PS: kan ikke bruke Citrix eller lignende lukket nett.) Vi anbefaler deg å teste systemet i forkant av webinaret ved å klikke her. Det vil sendes ut link i forkant av webinaret. Har du ikke fått noen e-post så sjekk spam boksen din.

Meld deg på gratis webinar!

Viktig at du dobbeltsjekker e-postadressen du legger inn er skrevet riktig, slik at du får tilsendt link til webinaret.

Vi trenger ditt samtykke.

Webinarhost


Webinarhost Hans Fredrik Vestneshagen

Hans Fredrik Vestneshagen
Relations Manager

Hans jobber med å lede No Isolation inn i nye markeder i Norge. Han jobber mye med offentlig og privat sektor for å finne muligheter og løsninger for spesielt utsatte grupper.

Webinarhost Geir Knutsen

Geir Knutsen
Solutions Manager

Geir Knutsen er Solutions Manager i Visma Enterprise AS. Han har ansvaret for Visma Flyt oppvekstsystem sin strategi ut mot anbudsprosessen. Han jobber tett med oppvekstteam, forretningsutvikler og produktledelsen. Geir har lang erfaring med ressursstyringløsninger for skoler; både i systemutviklingsprosjekter, anbudsprosjekter, som kundeansvarlig og ansvarlig for brukerforum.

Har du spørsmål om våre webinar?