Kundehistorie:

SÅTE kommunene

Digitalisering ga fire kommuner en bedre skolehverdag
Kommunene pålegges stadig større krav til dokumentasjon og rapportering, og skolene er intet unntak. Med digitalisering lettes arbeidsbyrden for lærere, administrasjon og merkantile - samtidig som dialogen mellom skole og hjem blir bedre.

Skolene i Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal (gjerne kalt SÅTE-kommunene) har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole. Se hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste.

Video (4:48 min)

Kundehistorie:

Odda kommune

Odda kommune har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole, og dermed tatt steget over i "skyen".

Se video og lær mer om hvilke erfaringer de har gjort seg, og hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste. 

Video (3:50min)

Kundehistorie:

Kvinnherad kommune

Kvinnherad kommune ønsket et digitalt løft med ny administrasjonsløsning til skolesektoren. Nå merkes fordelene med den nettbaserte skyløsningen. 

Les mer om erfaringene fra Kvinnherad kommune her

Video (6:34 min)

Vil du vite mer om Visma sine skoleløsninger? 

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst