Skole-hjem dialog

Visma Min Skole-app - en intuitiv dialog mellom skole og hjem
Vi ønsker å komme i gang  »

Visma Min Skole-app, er en tjeneste for skole-hjem dialog. Appen vil gjøre det enda enklere for foresatte å holde følge med på hva som skjer i sitt barns skolehverdag. Appen er tilknyttet skyløsningen Visma Flyt Skole og erstatter den digitale meldingsboken, som er en SMS-tjeneste.

Når foresatte laster ned appen, logger de seg på med ID-porten første gang. Aktuelle barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon, slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag.

Med appen vil hjemmet kunne registrere fravær direkte og skolen vil kunne gi foresatte informasjon om timeplan, lekser og aktiviteter. I tillegg kan både foresatte og skole sende og motta meldinger om forhold rundt barnet, som for eksempel ved aktiviteter utenom vanlig timeplan.

Med Min Skole gjøres informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom skole og hjemmet blir enda enklere og mer effektiv.

Er du en foresatt? 

Visma Min Skole er en ny applikasjon, og det vil ta noe tid før den blir tilgjengelig for det brede publikum. Sjekk gjerne med din skole om de har startet å bruke appen. Så snart kommunene og skolene begynner å ta i bruk appen, vil vi lage en egen side for deg som foresatt som forklarer hvordan du kan ta den i bruk.

Slik fungerer Min Skole-appen

 

Min Skole-app – det viktigste samlet på ett sted

I en hektisk hverdag må man å være trygg på at verktøyene man bruker er enkle, effektive og gode. Min Skole appen samler de viktigste daglige funksjonene på ett og samme sted og sikrer i tillegg trygg arkivering. Dette gjør at du kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe.

Min Skole-appen vil selvsagt være tilgjengelig for alle smarttelefoner og vil kunne lastes ned i App Store, Google Play eller Microsoft Store. Autentisering gjøres første gang via ID-porten, de neste gangene, med enten egendefinert kode eller fingeravtrykk (lignende).

Alle meldinger vil fremdeles samles på meldingsfane til eleven i Visma Flyt Skole og bli overført automatisk til kommunens arkivsystem ved skoleårets slutt.

Ja takk, jeg ønsker et tilbud »

Kommunikasjon med hjemmet ikon

Effektiv kommunikasjon med hjemmet

Foreldrene har oversikt over sitt eller sine barn og muligheten til å enkelt kommunisere med skolen via den intuitive appen. Man ser også om meldingen er lest i samtaleloggen slik at du alltid kan være trygg på at beskjeden har kommet frem, selv i en hektisk hverdag.

Fravær ikonEnkel fraværsregistrering

Registrering av fravær i appen er enkelt og effektivt, og forenkler hverdagen for både skolen og de foresatte. Man kan registrere heldagsfravær eller timefravær samt legge inn merknader rundt hva det gjelder. Appen viser også en status på om fraværet er sett eller ikke slik at man alltid har full kontroll.

Min Skole app skole hjem fravœrkalenderMin Skole app skole hjem merknad

Alltid oppdatert oversikt over timeplanen

Appens timeplanfunksjon gjør at du slipper å bekymre seg for at beskjeder går tapt eller at papir kommer på avveie. Den gir de foresatte en oversiktlig visning over barnets dag og skolen kan enkelt legge inn informasjon til hjemmet i appen, for eksempel om at de må huske å sende med badetøy.

(PS: Denne funksjonaliteten er under utvikling, og er ikke tilgjengelig i første versjon.)

Min Skole app skole hjem timeplanMin Skole app skole hjem timeplan info

Slik bestiller du Min Skole-app

Benytt kontaktskjema under, så kontakter vi deg for et tilbud. Vi setter opp en plan for hvordan dere kan anskaffe eller bytte løsning, med en kostnadsoversikt.

Ja takk, vi ønsker et uforpliktende tilbud:

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Har din kommune allerede SMS løsning fra Visma?

De fleste av våre kunder har en enkel løsning for skole-hjem dialog, i form av en SMS-løsning. Det finnes ulike versjoner av SMS-løsningen, enveis og toveis kommunikasjon. Kostnaden ved å bytte til Min Skole-appen vil avhenge av hva man har fra før.

Dersom din kommune har en SMS-tjeneste/Digital Meldingsbok fra Visma, anbefaler vi på det sterkeste å bytte til Min Skole-appen. Denne tjenesten vil oppleves mye mer brukervennlig for foresatte og ansatte på skolen, samt at man sparer penger på å redusere/eliminere SMS-utsendelser.

Få et uforpliktende tilbud i dag »

Slik kommer du i gang med Visma Min Skole-appen

Etter at vi har mottatt din bestilling, vil vårt VFS-team så raskt som mulig gjøre modulen tilgjengelig for dere i Visma Flyt Skole. Når koblingen er satt opp korrekt og modulen er klar til å tas i bruk, vil dere bli kontaktet via e-post. Denne e-posten vil også inneholde det dere trenger av dokumentasjon for å kunne ta appen i bruk.

Dokumentasjonen består av temahefte med tilhørende video. Det er viktig at dere gjennomgår dette før dere tar app’en i bruk. Samtidig minner vi om at det i denne fasen kan være hensiktsmessig at deres interne brukergruppe/referansegruppe gjør en vurdering om bruksområdet for app’en. Dette kan være viktig med tanke på hvordan dere ønsker at kommunikasjonsflyten ‘skole - hjem’ skal bli. Begrepet ‘sensitiv informasjon’ er sentralt her.

Dersom dere finner det ønskelig med en gjennomgang sammen med en av våre fagkonsulenter innen dere tar Min Skole-appen i bruk, ta kontakt med oss slik at vi kan avtale tid for dette.

Ta kontakt  »

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Salgsansvarlig Oppvekst Einar Bjerkelund

Einar Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst Ellen Sæthereng

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst

nside Sales Professional, School and Welfare Maria Johnsen

Maria Carlsen Johnsen
Inside Sales Professional, School and Welfare

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.