Skole hjem dialog

Visma Min Skole app - en intuitiv dialog mellom skole og hjem
Få beskjed om Min Skole app lansering

Visma Min Skole app, en skole hjem dialog tjeneste, som vil gjøre det enda enklere for både skolen og hjemmet å holde oversikten. Appen er tilknyttet skyløsningen Visma Flyt Skole og erstatter den digitale meldingsboken og vil i tillegg utvides med flere funksjoner som fraværsregistrering og timeplanvisning – det viktigste samlet på ett sted.

Når foresatte laster ned appen logger de seg på med ID-porten første gang. Aktuelle barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag.

Med appen vil hjemmet kunne registrere fravær direkte og skolen vil kunne gi foresatte informasjon om timeplan, lekser og aktiviteter. I tillegg kan både foresatte og skole sende og motta meldinger om forhold rundt barnet, som for eksempel ved aktiviteter utenom vanlig timeplan. 

Med Min Skole gjøres informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom skole og hjemmet blir enda enklere og mer effektivt.

Når kan jeg ta den i bruk?

Til høsten lanserer vi. Fyll ut skjemaet så informerer vi deg når du kan ta i bruk appen.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Visma Min Skole app kommunikasjon ikon

Visma Min Skole app fravœr ikon


Visma Min Skole app timeplan ikon

Effektiv kommunikasjon med hjemmet

Foreldrene har oversikt over sitt eller sine barn og muligheten til å enkelt kommunisere med skolen via den intuitive appen. Man ser også om meldingen er lest i samtaleloggen slik at du alltid kan være trygg på at beskjeden har kommet frem, selv i en hektisk hverdag.

Enkel fraværsregistrering

Registrering av fravær i appen er enkelt og effektivt, og forenkler hverdagen for både skolen og de foresatte. Man kan registrere heldagsfravær eller timefravær samt legge inn merknader rundt hva det gjelder. Appen viser også en status på om fraværet er sett eller ikke slik at man alltid har full kontroll.

Min Skole app skole hjem fravœrkalenderMin Skole app skole hjem merknad

Alltid oppdatert oversikt over timeplanen

Appens timeplanfunksjon gjør at du slipper å bekymre seg for at beskjeder går tapt eller at papir kommer på avveie. Den gir de foresatte en oversiktlig visning over barnets dag og skolen kan enkelt legge inn informasjon til hjemmet i appen, for eksempel om at de må huske å sende med badetøy.

Min Skole app skole hjem timeplanMin Skole app skole hjem timeplan info

Min Skole app – det viktigste samlet på ett sted

I en hektisk hverdag må man å være trygg på at verktøyene man bruker er enkle, effektive og gode. Min Skole appen samler de viktigste daglige funksjonene på ett og samme sted og sikrer i tillegg trygg arkivering. Dette gjør at du kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe.

Min Skole appen vil selvsagt være tilgjengelig for alle smarttelefoner og vil kunne lastes ned i App Store, Google Play eller Microsoft Store. Autentisering gjøres første gang via ID-porten, de neste gangene, med enten egendefinert kode eller fingeravtrykk (lignende).

Alle meldinger vil fremdeles samles på meldingsfane til eleven i Visma Flyt Skole og bli overført automatisk til kommunens arkivsystem ved skoleårets slutt.

Vi gleder oss til høsten når dere kan ta appen i bruk!

Jeg ønsker å få beskjed når den lanseres

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Inside Sales Professional profilbilde Ihsan

Ihsan Ercan
Inside Sales Professional

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.