En nødvendig trygghet for ansatte

Alle som arbeider i SFO på skolen er svært opptatt av å ha god oversikt og kontroll over barnas tilstedeværelse. I dag har de fleste skolefritidsordning avdelinger bare papirlister for å holde oversikt over dette. Dette gjør det vanskelig å holde oversikten til enhver tid.

Visma Flyt Skole tilbyr nå en enkel og digital tjeneste for administrasjon av tilstedeværelse, meldingsutveksling, samt inn- og utsjekking av elever i SFO. Se en kort video for å se hvordan løsningen fungerer.

Tenk deg en kjent situasjon hvor det er gjort en avtale mellom lærer og foresatte om at “bestefar eller nabo” skal hente på SFO. Dette er en vanskelig situasjon for SFO ansatte, dersom dette ikke er skriftlig avtalt og registrert i SFO løsningen. Løsning for tilstedeværelse gir en nødvendig trygghet for alle som arbeider i SFO.

Gode grunner til å ta i bruk
“SFO Tilstedeværelse”

  • God oversikt over tilstedeværelse
  • Automatisk registrering av fravær, faste meldinger, etc.
  • Enkel inn- og utsjekk
  • Digital meldingsutveksling
  • Enkel kontrolltelling

Hva koster det?

SFO tilstedevœrelse registrering

Slik fungerer SFO Tilstedeværelse

Inn- og ut registrering av elever på SFO skjer via SFO-grupper. Det betyr at alle elever på SFO må legges i en eller flere grupper. Ansvarlig person i gruppa kan være personer som har knytning mot tilgangsgruppen SFO-ansatt. De som blir registrert som ansvarlige får tilgang til å registrere inn- og ut tider på hver SFO-elev.

Ved innlogging får den ansatte opp SFO-gruppene og åpningsbildet viser en oversikt over elever som skal være tilstede på SFO med eventuelle merknader. Inn- og utsjekk skjer ved å klikke på klokkeikonet for den aktuelle eleven. Ved inn- og utsjekk registreres nærmeste fem-minutt. For eksempel en registrering kl 14:42 legges inn som 14:40 og 14:38 legges inn som 14:40. Ved å peke på tidspunktet får man se nøyaktig tid, samt informasjon om hvilken bruker som foretok registreringen.

Hvordan komme i gang

  • Våre teknikere setter opp tjenesten for dere innen 3 dager
  • Dere får beskjed når tjenesten er tilgjengelig
  • Opplæringsmateriell/veiledning er inkludert

Våre teknikere vil aktivere modulen mot ‘deres’ Visma Flyt Skole database innen 3 arbeidsdager, slik at visningen i modulen ‘speiler’ deres data. Dette er et stykke arbeid som vi gjør uten at dere trenger å bli involvert.

Du vil motta en bekreftelse på når modulen er gjort tilgjengelig for dere i Visma Flyt Skole. Samtidig mottar dere aktuell dokumentasjon som beskriver hvordan du raskt kommer i gang med bruk av tjenesten. Det er viktig at denne leses innen man tar modulen i bruk, og at du har den tilgjengelig ved oppstart av modulen.

Dersom dere ønsker en gjennomgang av modulen sammen med en av våre fagkonsulenter, kan du kontakte oss. Etter at dere har lagt inn bestillingen, får dere informasjon om hvor dere henvender dere. Dette er inkludert i etableringsavgiften.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med salg »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »