Kaller det et tidsskille

Tiden før og etter Visma kan ikke sammenlignes. Nå er alt mye enklere.

- Jeg vil kalle perioden etter Visma som et tidsskille. Nå jobber vi en digital løsning som er enkel å jobbe i, lett å forstå, oppdatert og brukervennlig. Det er en ny hverdag etter at vi tok i bruk Visma til administrasjon, forteller Kari Synnøve Tveit, som jobber med skoleadministrasjon med utvidet ansvar for SFO.

Hovedmålet med Visma Flyt Skole er å effektivisere administrasjonen av norske skoler. Løsningen skal fungere som et optimalt arbeidsverktøy, for å løse brukernes oppgaver på en effektiv måte. 

Tid til andre ting

- Tidligere kunne en hel dag gå med på å legge inn variabel lønn. Det var lett å gjøre feil. Nå er det enkelt å legge inn fordi løsningen er brukervennlig. Med Visma Flyt går det av seg selv, forteller Tveit. 

Variabel lønn kunne være en utfordring da det ikke alltid ble korrekt på grunn av manuelle timer. Nå legger Tveit inn alle opplysninger, og systemet legger sammen korrekt.

Vismas skyløsninger tas godt imot på SFO

- Visma Flyt Skole skiller seg ut med at det er oversiktlig og brukervennlig.
Jeg merker at jeg får god kontroll, og det er en trygghet at alt fungerer.

Enkelt å skrive inn elever

Tidligere gruet administrasjonen seg til innskriving av nye elever da det tok mye tid å innhente informasjon. Nå henter de opplysningene fra folkeregisteret, og legger elevene inn i klasse, gruppe og lignende.

- Nå er det mye enklere å skrive inn elever, og det er kjekt. Det er faktisk veldig enkelt, smiler Tveit, og poengterer at det er gjort på null komma null.

Ivaretar dagens krav

For Aktivitetsskolen sin del har kommuner ulike tilbud. I dagens system legges barnets tilbud inn, og person som skal motta faktura. Søsken legges inn og får søskenvariasjon. Hvis det er Flyktningkontoret som skal betale blir disse opplysningene ført inn. 

- Visma Flyt Skole skiller seg ut med at det er oversiktlig og brukervennlig. Jeg merker at jeg får god kontroll, og det er en trygghet at alt fungerer.

- Jeg synes også at løsningen ivaretar dagens krav til dokumentasjon på en god måte, og det samhandler godt med andre IT-system, blant annet Visma Enterprise, som er vårt økonomi og lønnssystem, forteller Tveit.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.