BASIS abonnement

Dette abonnementet er utformet spesielt med tanke på kommuner under 3000 innbyggere. Løsningen er tilpasset et oversiktlig elevgrunnlag og dekker de grunnleggende behovene innen administrasjon i norsk skole. Med denne løsningen, kan du være igang som bruker i løpet av svært kort tid.

Abonnementet koster kr. 2500 pr. måned

Se oversikt over tjenester som følger med BASIS abonnementet.

Se BASIS abonnement oversikt

Slik fungerer det

Hele tjenesten leveres over nett. Som bruker trenger du kun en nettleser og drift av løsningen er inkludert i prisen. Alle brukerne vil etter pålogging få tilgang til informasjon og arbeidsprosesser tilpasset sin rolle og tildelte rettigheter. Vårt kontinuerlige fokus på brukervennlighet gjør at det er raskt å komme i gang med Visma Flyt Skole - BASIS. Opplæring skjer over nett og er inkludert i prisen.

Dersom kommunen har behov for mer funksjonalitet kan man når som helst oppgradere til PLUSS abonnement.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg. 

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

Vi trenger ditt samtykke.
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.