GRATIS DEMOWEBINAR :

Visma Flyt Samspill

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på webinaret.

Det vil sendes ut link i forkant av webinaret. Har du ikke fått noen e-post så sjekk spam boksen din. Vi anbefaler deg å teste systemet i forkant av webinaret ved å klikke her.

Agenda

Torsdag 2. september kl 13.00-13.40

I løpet av 40 minutter vil Terje og Morten gi deg et innblikk i Visma Flyt Samspill og hvordan dette systemet kan hjelpe deg og din virksomhet i de daglige arbeidsoppgavene.

Opptak fra webinaret og alle “slides” som benyttes vil bli tilgjengelig i etterkant av webinaret.

Vi ønsker alle vel møtt!

terje sagenes profilbilde

Terje Sagenes
Seniorkonsulent

Terje har siden 2001 jobbet i Visma. Han har hatt ulike roller; løsningsansvarlig, avdelingsleder og fagkonsulent. Han har i hovedsak jobbet med løsningene HsPro, SamPro/Samspill og Visma Samhandling Arkiv, samt levert svært mange innføringsprosjekter rundt omkring i landet. Terje er utdannet sykepleier med tilleggsutdanning i ledelse/administrasjon, og har jobbet 15 år i kommunal sektor før han begynte i Visma.

Morten Lossius profilbilde

Morten Lossius
Product Manager 

Morten Lossius er utdannet innen barnevern og helseadministrasjon, og har praksis fra BUP, skole/undervisning og rehabilitering. Han har arbeidet med produktutvikling i Visma siden 90-tallet. Morten har ledet an arbeidet med utviklingen av SamPro helt fra starten i 2006. SamPro (nå Visma Flyt Samspill) er den mest utbredte løsningen i kommune-Norge for arbeid med Individuelle Planer (IP), og etterhvert en rekke andre plantyper som BTI/Stafettloggen. Han er i dag produktansvarlig for tre ulike skyløsninger; Visma Flyt PPT, Visma Flyt Sikker Sak og Visma Flyt Samspill.