Individuell utviklingsplan Visma FLYT SamProIndividuell utviklingsplan

For barn i barnehage

Individuell Utviklingsplan (IUP) er en tilrettelagt opplæringsplan for alle barn (i barnehage) som trenger spesialpedagogisk hjelp. For alle elever som får spesialundervisning, skal det utarbeides en opplæringsplan som skal vise mål for innholdet i opplæringen og hvordan den skal leveres til barnet. Regelen gjelder også førskolebarn så langt det passer under samme lovverk.

Alle barn som får spesialpedagogisk hjelp etter § 5-7 i opplæringsloven eller der det fattes enkeltvedtak om spesielt tilrettelagt avdeling (smågruppe) etter tilrådning fra sakkyndig instans skal ha IUP. Planen skal skrives når en oppdager at barnet har behov for et spesielt tilrettelagt tilbud.

IUP skal beskrive barnets forutsetninger, behov (kartlegging) og mål for opplæringen i et lengre tidsperspektiv (hovedmål for perioden). Det skal være et eller flere aktivitetsskjema for hvert hovedmål.

Visma har tilrettelagt for at SamPro understøtter IUP på en sikker måte som gjør det mulig å arbeide effektivt med IUP iht til gjeldende regelverk.

Individuell utviklingsplan i Tromsø kommuneBedre tverrfaglig Innsats (BTI) i Tromsø kommune

Gjennom Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI) sikrer Tromsø kommune at de jobber i ett felles system. Formålet er å sikre tidlig hjelp for barn og unge.

Tromsø kommune har arbeidet i over to år med å innføre BTI i kommunen og har mange spennende erfaringer som de nå deler med andre kommuner. Visma har gleden av å samarbeide med Tromsø kommune, og har utviklet flere nye plantyper for å understøtte det tverrfaglige samarbeidet. Et eksempel er Stafettloggen.

Les mer om prosjektet her

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen samhandling og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning » 

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.