Visma Descartes

Foto av Visma Descartes på nettbrett

Norges mest brukte revisjonsprogram

Visma Descartes er et nettbasert revisjons- og metodikkprogram som benyttes av mer enn 1800 revisorer.

Jeg vil vite mer

Om programmet

Med programmet utarbeides nødvendig dokumentasjon i forbindelse med revisjonen. Alt kan bli direkte dokumentert i Visma Descartes ved bruk av fleksible seksjoner og sjekkpunkter. I tillegg kan man legge til relevante vedlegg i alle format.

En del av Visma

Programmet ble utviklet av Den norske Revisjonsforening og følger revisjonsmetodikken til International Standards on Auditing (ISA). Descartes er fra 2017 del av Visma.

100% Nettbasert

100% Nettbasert

Med innlogging på nett slipper du å tenke på installering, lagring og oppdatering. Hvert selskap har sin egen database med daglig sikkerhetskopiering i et sikkert miljø. Programmet er tilgjengelig via nettleser på din PC, nettbrett og mobil. Flere brukere kan jobbe parallelt og ansvarlig revisor har til enhver tid kontroll over hvert team sin fremdrift.

Skalerbart & fleksibelt

Skalerbart & fleksibelt

Visma Descartes kan enkelt tilpasses nasjonale og firmaspesifikke krav, veiledning og maler. Alt fra enkle og små til store og komplekse oppdrag dekkes. Programmet brukes i dag bl.a. til finansrevisjon, kommunalrevisjon, revisjon av offentlige tilsynsorganer og universiteter. 

Alltid høy kvalitet

Alltid høy kvalitet

Visma Descartes følger internasjonale standarder og du kan alltid være sikker på at systemet hjelper deg med revideringen på best mulig måte. Med en sofistikert hjelpefunksjon får du på hver side opp linker til de relevante seksjonene av ISA, nasjonale reguleringer, samt hensikten til den gjeldende seksjonen.

Identifisering av risiko

Revisjon handler i all hovedsak om å identifisere risiko, og det er her styrken til Visma Descartes ligger. Du kan enkelt belyse risikofaktorer og fordele dem til de korresponderende områdene. Alt kan knyttes til transaksjonstyper, kontoer og opplysninger, noe som betyr at programmet vil hjelpe deg med å fokusere innsatsen der hvor risikoen er størst.

 

Priser

Programlisens Visma Descartes (inkludert 1 brukerlisens)
kr. 13 250,-
Ekstra brukerlisens Visma Descartes
kr. 4 250,-

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg. Skjemaet kan brukes både til henvendelser vedrørende testing, kjøp og support av Visma Descartes. Du kan også ta kontakt med oss på telefon 21 89 83 74. 

Vi trenger ditt samtykke.