Tidsregistrering

Oppnå 3 - 5% besparelse på virksomhetens lønnskostnader på kort tid.

Tidsregistrering og bemanningsplanlegging

Innføring av elektronisk system for tidsadministrasjon gir store fordeler for de fleste virksomheter.

Vi leverer implementerer, tilpasser og supporterer programvaren KRONOS Workforce Central fra verdens største aktør innen tidsregistrering og workforce management. Et fleksibelt system som kan tilpasses alle typer virksomheter. Vi har anerkjente referansekunder innen de fleste bransjer i Norden.

  • Hvordan er dekningen i forhold til forventet omsetning fremover?
  • Har du riktig person på rett sted, til rett tid?
  • Hvem har avvik som skal godkjennes?
  • Hvem har jobbet mye?
  • Hvem kommer på neste skift?
  • Hvor mye tid er brukt på kundeordren?
  • Hvilke prosjekter og aktiviteter jobbes det med akkurat nå?
  • Hvor mye ikke-produktiv tid har vi?

Med tidsregistrering fra KRONOS får du full oversikt over alle disse spørsmålene og kontroll på personalkostnadene, for butikksjef, regionssjef og hovedadministrasjonen, avhengig av profil og rettigheter. Lønnsprosentkalkulatoren vil gi ytterligere oversikt over personalkostnader i forhold til omsetning og budsjett.

Se mer og ta kontakt

Om KRONOS

KRONOS er verdens største utvikler av programvare for tidsregistrering og bemanningsplanlegging (Workforce Management) med sine 4500 ansatte. De er også Boston's største arbeidsgiver, og hadde en omsetning på 8,5 milliarder i 2016.

KRONOS er godt globalt representert, både ved sine 70 egne kontorer, samt via sitt forhandlernett.

KRONOS har 40 års erfaring med tidsregistrering og bemanningsplanlegging, og har fått mange utmerkelser, som rangering av Forbes som en av USA's 200 beste bedrifter, flere år på rad, samt MicroSoft Retail Application Developers Reward.

KRONOS har over 40.000 kunder Worldwide, hvorav de største har hundrevis av installasjoner, med totalt rundt 30 millioner daglige brukere av systemet i over 100 land. Over 16.000 kunder var over på cloud-løsning allerede i slutten av 2015. Også i Norge og Norden har vi mange anerkjente, store og små virksomheter som fornøyde kunder.

Se også: https://www.kronos.com/about-us/kronos-history

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.