Jobbe hos oss?

Klar for nye utfordringer hos Nordens ledende leverandør av butikkdataløsninger?

Vi leverer egenutviklet programvareløsninger som dekker alle områder fra kassepunkt til automatisert bestilling og vareforsyning. Vår konsulentvirksomhet tilbyr systemutvikling og applikasjonsforvaltning.

Visma Retail har 600 ansatte, hvorav 300 i Norge, og hadde i 2014 en omsetning på 865 mill. Visma Retail AS har kontor på Barkåker utenfor Tønsberg og på Skøyen i Oslo.

Ledige stillinger i Visma

Bli med på å skape fremtiden innen retail!

 

Alle våre produkter og tjenester innen retail

 

Kontaktskjema

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.