Digitale innfødte

En undersøkelse om Digitale Innfødte, deres kjøpsatferd og krav til kjøpsopplevelse

De har vokst opp med det digitale som integrert del av livet, i motsetning til «digitale etternølere» som har måttet tilegne seg digital kunnskap og ferdighet i voksen alder. Digitale innfødte er i ferd med å vokse opp og bli konsumenter og en viktig kundegruppe for detaljhandlen. Det er derfor viktig å forstå hvem disse er og hva som kjennetegner deres handlemønstre og forventinger til handleopplevelser, og om og hvordan de skiller seg fra andre konsumentgrupper.

Vår rapport er basert på en undersøkelse utført i samarbeid med Kantar TNS og gir deg som retailer verdifull innsikt.

Hvorfor er det viktig å fokusere på digitale innfødte?

Det er viktig å ha kunnskap om hvor stor denne kundegruppen faktisk er. Innsikt og forståelse av digitale innfødte er viktig forutsetning for å sikre lojale og gode kunder, og for å tiltrekke seg nye kunder, og ikke minst for sikre utvikling av nye produkter og tjenester tilpasset denne gruppen. Samtidig er det viktig å være bevisst hva som er viktig for "digitale etternølere".

Dette er noe av det du kan lese mer om i rapporten:

  • Hva er viktig for å skape gode handleopplevelser for digitale innfødte og dermed etablere handlemønstre?
  • Hvordan tilpasse en fysisk butikk og en nettbutikk for å skape vekst?
  • Hva er viktige drivere og barrierer for å handle i fysisk butikk for digitale innfødte og for digitale etternølere?

Ønsker du mer informasjon om rapporten? Fyll ut skjema til høyre!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi har tidligere gjort en undersøkelse om millennials' forhold til lojalitet i norsk retail.
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om trender, blogginnlegg, og nyheter fra Visma Retail.

Alle våre produkter og tjenester innen retail

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.