POS- og kasseløsninger

Mange integrasjonsmuligheter, driftssikkerhet og moderne grensesnitt gjør hverdagen enklere for alle.

Finn løsningen som passer best for dine behov!

Silent Touch

Funksjonsrik og enkel løsning

 • Hurtig i bruk
 • God ergonomi
 • Maskinvare for alle forhold

Med Silent Touch trenger du ikke bruke tastatur, men kan bruke berøringsskjerm.

 Sjekk ut Silent Touch her

RS POS

Samme løsning - flere modus

 • Selvbetjent
 • Mobil
 • Bemannet

Se på utsjekkspunktet med nye øyne og tilpass punkter etter behov og kundestrøm i butikken. 

Sjekk ut RS POS her

Wallmob

iPad-kasse i skyen

 • Mobil iPad-kasse
 • Ta betalt ute i butikken
 • Unik handleopplevelse

Med en mobil kasse i tabletform, med tilgang til backofficesystemet, kan fokus ligge på kunde.  

Sjekk ut Wallmob her

70% av alle innkjøpsbeslutninger gjøres i butikken. Mobile handleløsninger muliggjør at forbruker kan handle på sine egne premisser. Innovative og moderne løsninger fra Visma Retail øker handleopplevelsen og bidrar til mer fornøyde forbrukere, mer effektive arbeidsmetoder og et økt resultat. 

POS med flere muligheter

Se på utsjekkspunktet med nye øyne og tilpass den etter behov og kundestrøm i butikken. Fleksibiliteten ligger i programvaren, der POS-applikasjonen endres til den modus man ønsker å sette den i - selvbetjening, bemannet eller mobil modus.

POS og kunde

Mobile handleløsninger

Flytt arbeidsoppgavene fra kontoret og ut i butikken. Med Visma Retail Mobile POS kan du være der forbrukerne er. Visma Retails mobile løsning øker service og kundebehandling, og dermed muligheter til mersalg og avslutning inne i butikken. Du kan utføre oppgaver som priskontroll, lagerstatus, bestillinger, svinnregistrering og automatisk varemottak, bare for å nevne noe.

POS og mobil betalingsløsning

  

mobil selvskanning med mobilen i butikk(POS)

Mobil selvskanning

Med selvskanningsappen kan forbrukeren effektivt skanne sine varer selv, dra nytte av medlemsfordeler og tilbud direkte på mobilen.
Man kan lage handlelister, få lagerstatus og se hele sortimentet, med stor enkelhet og tilgjengelighet. Med mobil betaling trenger forbrukeren heller ingen lommebok. 

Selvutsjekk

Selvutsjekksløsninger reduserer kø, frigjør ansatte og butikklokale samt gir et raskere betalmoment.

Visma Retails selvutsjekk, med eller uten en selvskanningskobling, bidrar til både en forbedret handleopplevelse og høyere effektivitet i butikken gjennom at forbrukerne selv gjennomfører hele betalingsprosessen fra innsjekking til betaling på egen hånd.

   Selvutsjekk POS

   kunde med selvskanning i butikk (POS)

Selvskanning

Vår løsning for selvskanning, Shop.N.Drop, kombinerer funksjonalitet og moderne teknikk med kvalitet og kunnskap. Systemet gir butikkens forbrukere mulighet, ved hjelp av en håndenhet eller mobil, å selv skanne sine varer, legge de ned i kurven og siden betale.

Forbrukeren slipper å stå i kø og køene i butikken blir kortere. Selvskanning bidrar til en positiv opplevelse for forbrukeren i butikken og tilrettelegger for gjennomstrømning.

Tilleggsprodukter

Innovative produkter og løsninger som kompletterer din butikkdataløsning er til for å forenkle sluttkundens valg, opplevelse, kjøpsprosess og hjelpe deg å selge mer. Ulike former for selvbetjeningsløsninger frigjør ansatte fra kassalinjen som i stedet kan møte kunden ute i butikken, hvor verdier skapes og salget skjer.

Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukter og løsninger som kan tilpasses og profileres etter ønske, blant annet: 

 • Elektroniske hylleforkanter
 • Multimediakiosker
 • Prisforespørselterminaler
 • Interaktiv kundedialog
 • Digital signage 

 Lær mer om tilleggsprodukter

Alle våre produkter og tjenester innen retail

 

Kontaktskjema

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.