Visma Retail

En helhetsleverandør av IT-løsninger innen detaljhandelen.

Bli kontaktet

Smarte løsninger gir bedre lønnsomhet

  • Øk lønnsomheten i butikk
  • Effektiviser alle trinn i kjededriften
  • Automatiser manuelle rutiner med ny teknologi

For å lykkes med å tiltrekke deg kunder og øke salget, trenger du å sikre kundene en god handleopplevelse i alle ledd. Forbrukeren ser det som en selvfølge å kunne bevege seg i flere kanaler uten klare grenser og velge den løsningen som passer deres behov best. Samtidig trenger du gode, integrerte systemer som automatiserer manuelle rutiner for økt lønnsomhet.

Ved bruk av smart teknologi og riktig outsourcing kan du få til det. Vi skal gi deg de beste tjenestene og verktøyene for å være konkurransedyktig. Bli kjent med våre løsninger og se hvilke bransjer og kunder vi leverer til.

Enkel kasseløsning

For mindre kjeder og frittstående butikker

Se våre kasseløsninger med ulike modus, mobil iPad-kasse, bemannet kasse og mye mer.

Med Wallmob POS kan du blandt annet ekspedere kundene fra en iPad hvor som helst i din butikk. Dette gjør at du kan hjelpe kundene ut over deres forventninger! 

Se kasseløsningene her

Kjededrift

Rett teknologi gir bedre butikk

Teknologi og etterspørsel utvikler seg så raskt at du trenger systemer som kan støtte ulike handelsløsninger. 

Vi leverer løsninger som skaper unike handleopplevelser. Det gir flere og mer lojale kunder uansett hvor og hvordan de velger å handle. 

Les mer om kjededrift her

  

Hver dag utføres det
3 000 000 kjøp
gjennom 24 000
kassepunkter levert 
av Visma Retail.

Visma kjøper Trollweb og styrker satsingen på løsninger for netthandel

Visma kjøper Trollweb, totalleverandør av løsninger basert på netthandels-plattformen Magento. Oppkjøpet styrker Visma Retails strategiske satsning på løsninger for netthandel. Sammen kan Visma Retail og Trollweb tilby markedet en komplett portefølje – fra online handel til kundemøte, samt prosessene for butikk og kjededrift.

Les mer

 

EuroShop is the leading Trade Fair for Retail Technology in Germany

Kom og besøk oss på Euroshop i Düsseldorf. Vi står sammen med HP på deres stand, Hall 6 #A57.

Hvordan skal du fange den nye gullkunden?

De er unge, kjøpesterke og sjekker telefonen hele døgnet. Og de er en kundegruppe du BØR rette deg mot - men hvordan?

Les om millennialsrapporten her

Løsninger for butikk

Smart bruk av moderne teknologi i butikken øker handleopplevelsen som i sin tur gjør at forbrukerne kommer tilbake og handler mer. En butikk er ikke en butikk uten en kasse/POS, men også mobile  handleløsninger som
mobil kasse/POS skaper en fleksibel måte å handle på.

For den selvstendige forbruker er selvbetjening den nye måten å handle på. Selvbetjening, selvutsjekk, selvskanning og mobil selvskanning skaper handleopplevelser for den selvstendige kunden.

  

  

  

  

Løsninger hovedkontor

Et konkurransekraftig hovedkontor har en fleksibel backofficeløsning med full kontroll på lagersaldo i butikk og sentrallager, administrasjon av kampanjer, prisstyring og sortiment.

Et effektivt hovedkontor bidrar til å effektivisere bruken av ressursene, minske kostnader og øke inntektene gjennom å tenke helhet og opplevelse, dette igjennom Visma Retail Suite.

Visma Pharma Suite resepthåndteringsstøtte og butikkdataløsning er tilpasset for apotek.

Banebrytende retailteknologi

Douglas, Europas største forhandler av kosmetikk, har som mål at butikken i Norge skal gi en enhetlig kundeopplevelse basert på det beste fra alle kanaler.

For å få til dette, leverer Visma Retail:

For kunden betyr det at de får samme informasjon i alle kanaler, som pris, beholdning, informasjon og anbefalinger. Dette gjør også at kundene kan "handle på nett i butikk" ved å betale for varen og få den sendt hjem, eller kjøpe på nett og hente i butikk.

"Det vi skal bygge har ikke vært gjort tidligere i Europa"

Thor Hauge, adm. dir., Douglas Nordic AS

Spennende? Les mer om prosjektet her.

  

mobil betalingsløsning hos Douglas (retail)

Om Visma Retail

Vår visjon er å tilby varehandelen de beste butikkdataløsningene og verktøyene for å kunne
opprettholde og bygge konkurransekraft.

mobil betalingsløsning hos douglas (retail)

Vår ambisjon

Vår ambisjon er å tilby aktører innen detaljhandelen de beste verktøyene for å holde seg konkurransekraftige og vinne flere og lojale kunder gjennom økt handleopplevelse. Dette ved bruk av smart teknologi som støtter alle de nødvendige prosessene på alle nivåer.

Se vår brosjyre,  Visma Retail - En helhetsleverandør av IT-løsninger innen detaljhandelen.

   

Effektiv og lønnsom drift

Lønnsom drift av butikkjeder handler om effektiv stordrift av butikker. De mest effektive butikkdataløsningene begynner og slutter i butikken, der inntektsgrunnlaget blir skapt.

Kjedekontorene skal støtte, styre og hjelpe butikkene med å selge mer til kundene. Våre butikkdataløsninger er utviklet for å gjøre nettopp dette. Vi kan vise deg hvordan det store utvalget av smart funksjonalitet bidrar til mer lønnsomme butikker og en mer lønnsom kjede.

2 teknikere på vei til jobb (retail)

  

konsulenter på et møterom (retail)

Mange års erfaring

Hos oss i Visma Retail får du en mulighet til å sette deg ned å prate med eksperter som har mange års erfaring. Vi finnes ikke bare i Norge, men også i Sverige og Danmark, hvilket gjør at vi kan tilby din kjede et Nordisk totalkonsept.

Du er velkommen til å kontakte oss for å booke et møte og vi har mange gode råd til deg på veien til en mer effektiv og lønnsom kjededrift.

 

Kontaktskjema

Vi hjelper deg gjerne. Fyll ut skjema og vi kontakter deg.
Du kan også kontakte oss på telefon: 33 34 94 00

Navn:
Firma:
E-post: *
Telefon: *
Melding:*