Visma Retail

En helhetsleverandør av IT-løsninger innen detaljhandelen.

Smarte løsninger gir bedre lønnsomhet

  • Øk lønnsomheten i butikk
  • Effektiviser alle trinn i kjededriften
  • Automatiser manuelle rutiner med ny teknologi

For å lykkes med å tiltrekke deg kunder og øke salget, trenger du å sikre kundene en god handleopplevelse i alle ledd. Forbrukeren ser det som en selvfølge å kunne bevege seg i flere kanaler uten klare grenser og velge den løsningen som passer deres behov best. Vi kan gi deg de beste tjenestene og verktøyene for å være konkurransedyktig. Bli kjent med våre løsninger og se hvilke bransjer og kunder vi leverer til.

Enkel kasseløsning

For mindre kjeder og frittstående butikker

Smart bruk av moderne teknologi i butikken øker handleopplevelsen som i sin tur gjør at forbrukerne kommer tilbake og handler mer. 

For den selvstendige forbruker er selvbetjening den nye måten å handle på. Selvbetjening, selvutsjekk, selvskanning og mobil selvskanning skaper handleopplevelser for den selvstendige kunden.

Med Wallmob POS kan du blant annet ekspedere kundene fra en iPad hvor som helst i din butikk. Dette gjør at du kan hjelpe kundene ut over deres forventninger! 

Les mer om våre løsninger for butikk

Kjededrift

Rett teknologi gir bedre butikk

Et konkurransekraftig hovedkontor har en fleksibel backofficeløsning med full kontroll på lagersaldo i butikk og sentrallager, administrasjon av kampanjer, prisstyring og sortiment. Et effektivt hovedkontor bidrar til å effektivisere bruken av ressursene, minske kostnader og øke inntektene gjennom å tenke helhet og opplevelse.

Teknologi og etterspørsel utvikler seg så raskt at du trenger systemer som kan støtte ulike handelsløsninger.
Vi leverer løsninger som skaper unike handleopplevelser. Det gir flere og mer lojale kunder uansett hvor og hvordan de velger å handle.

Les mer om kjededrift her

Tidsregistrering og bemanningsplanlegging

Innføring av system for tidsadministrasjon gir store fordeler for de fleste virksomheter.

Med vår løsning får du blant annet kontroll på dekning i forhold til forventet omsetning fremover, hvor mye ikke-produktiv tid virksomheten har, prosjekter, bemanning og personalkostnader.

Se hvordan din virksomhet kan bli mer effektiv

 

Visma kjøper NYCE Solutions og styrker satsingen på internlogistikk og lagerhåndtering

Visma kjøper NYCE Solutions AB, et selskap som har spesialisert seg på å løse komplekse lager- og logistikkutfordringer. Selskapet blir en del av Visma Retail og et viktig tilskudd til produkt- og tjenesteporteføljen.  

Les pressemeldingen

Visma kjøper Trollweb og styrker satsingen på løsninger for netthandel

Visma kjøper Trollweb, totalleverandør av løsninger basert på netthandels-plattformen Magento. Oppkjøpet styrker Visma Retails strategiske satsning på løsninger for netthandel. Sammen kan Visma Retail og Trollweb tilby markedet en komplett portefølje – fra online handel til kundemøte, samt prosessene for butikk og kjededrift.

Les mer

Hvordan skal du fange den nye gullkunden?

De er unge, kjøpesterke og sjekker telefonen hele døgnet. Og de er en kundegruppe du BØR rette deg mot - men hvordan?

Les om millennialsrapporten her

Banebrytende retailteknologi

Douglas, Europas største forhandler av kosmetikk, har som mål at butikken i Norge skal gi en enhetlig kundeopplevelse basert på det beste fra alle kanaler.

For å få til dette, leverer Visma Retail:

For kunden betyr det at de får samme informasjon i alle kanaler, som pris, beholdning, informasjon og anbefalinger. Dette gjør også at kundene kan "handle på nett i butikk" ved å betale for varen og få den sendt hjem, eller kjøpe på nett og hente i butikk.

"Det vi skal bygge har ikke vært gjort tidligere i Europa"

Thor Hauge, adm. dir., Douglas Nordic AS

Spennende? Les mer om prosjektet her.

  

mobil betalingsløsning hos Douglas (retail)

Om Visma Retail

Vår visjon er å tilby varehandelen de beste butikkdataløsningene og verktøyene for å kunne
opprettholde og bygge konkurransekraft.

mobil betalingsløsning hos douglas (retail)

Vår ambisjon

Vår ambisjon er å tilby aktører innen detaljhandelen de beste verktøyene for å holde seg konkurransekraftige og vinne flere og lojale kunder gjennom økt handleopplevelse. Dette ved bruk av smart teknologi som støtter alle de nødvendige prosessene på alle nivåer.

Se vår brosjyre,  Visma Retail - En helhetsleverandør av IT-løsninger innen detaljhandelen.

   

Effektiv og lønnsom drift

Lønnsom drift av butikkjeder handler om effektiv stordrift av butikker. De mest effektive butikkdataløsningene begynner og slutter i butikken, der inntektsgrunnlaget blir skapt.

Kjedekontorene skal støtte, styre og hjelpe butikkene med å selge mer til kundene. Våre butikkdataløsninger er utviklet for å gjøre nettopp dette. Vi kan vise deg hvordan det store utvalget av smart funksjonalitet bidrar til mer lønnsomme butikker og en mer lønnsom kjede.

2 teknikere på vei til jobb (retail)

  

konsulenter på et møterom (retail)

Mange års erfaring

Hos oss i Visma Retail får du en mulighet til å sette deg ned å prate med eksperter som har mange års erfaring. Vi finnes ikke bare i Norge, men også i Sverige og Danmark, hvilket gjør at vi kan tilby din kjede et Nordisk totalkonsept.

Du er velkommen til å kontakte oss for å booke et møte og vi har mange gode råd til deg på veien til en mer effektiv og lønnsom kjededrift.

 

Kontaktskjema

Vi hjelper deg gjerne. Fyll ut skjema og vi kontakter deg.
Du kan også kontakte oss på telefon: 33 34 94 00

Navn:
Firma:
E-post: *
Telefon: *
Melding:*