Kundelojalitet

Bygg lojalitet og behold kundene

En lojal kunde handler oftere og har høyere gjennomsnittskjøp. Til tross for dette mangler de fleste kunnskap og relevant innsikt om sine kunder. Dessuten koster det omtrent 7 ganger mer for å konvertere nye kunder enn å beholde eksisterende. Så hvordan bygger man lojalitet og hvordan beholder man kundene?

Klikk her for å lese om millennials' forhold til kundelojalitet.

Interessert i hvordan du kan fange dine kunder og skape lojalitet?

Vår programvare er et moderne og komplett lojalitetssystem for effektiv kundebehandling og gir deg blant annet:

  • Kundeadministration
  • Butikkadministration
  • Poeng & bonus
  • Personlige tilbud
  • Segmentering
  • Kundekommunikasjon i omnikanal
  • Kampanjer
  • E-post & SMS

Last ned vårt produktark eller ta kontakt for mer informasjon:

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

 

Abalon Relevate

Vær synlig i mengden – relevant kommunikasjon på kundens premisser. 

Skytjenesten Abalon Relevate er en komplett lojalitetsløsning for effektiv kundebehandling. Her kan du følge forbruker, hvor de er aktive og fange opp all relevant lojalitetsinformasjon, presentert på en pedagogisk måte.

Abalon Relevate gir fleksible alternativer, for eksempel insentiver og belønninger program poeng og bonuser. Segmentering, personlige tilbud og utstyr, andre funksjoner som gir muligheter for å lage relevant og effektiv kommunikasjon.

Les mer om Abalon Relevate her

Abalon Analytics

Hvilke kunder er mest verdifulle? Handlet kundene som klikket i e-posten? Hvilken ROI hadde siste kampanje? Gjennom de ferdige modellene i Abalon Analytics besvares spørsmålene ovenfor, og mange fler, raskt og enkelt.

Dyp kundeinnsikt er nøkkelen til økt salg og lønnsomhet. 

Å kunne analysere innsamlet kundeinformasjon og effekten av din kommunikasjonsinnsats er avgjørende for å oppnå det iboende potensialet i et lojalitetsprogram. Abalon Analytics gir deg dypere kundeinnsikt og bruk den kontinuerlig for å forbedre din kommunikasjon!

Les mer om Abalon Analytics her

Alle våre produkter og tjenester innen retail

 

Kontaktskjema

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.