Webinar

Retailtrender fra NRF Retail's Big Show 2018 i New York

Torsdag 15. februar kl. 13:00-14:00

De største trendene innen retail 2018

Meld deg på allerede i dag for å være blant de første som får ta del av Virke og Visma Retails eksklusive oppsummering av retailtrender for 2018.

For fjerde året på rad inviteres aktører innen detaljhandelen til et unikt innblikk i trendene fra verdens største retailmesse, NRF Retail’s Big Show. Messen i New York tilbyr et fantastisk utvalg forelesninger, utstillere og opplevelser rundt tema som berører innovasjon, teknologi, framtidsutsikter og alt omkring detaljhandelens nøkkelspørsmål. De største trendene oppsummeres av Virke og Visma Retail med det formål og gi norske retailere innsikt i hva som skjer i bransjen.

Webinarets ekspertpanel består av Virkes direktør, Harald Andersen og produkt- og markedsdirketør i Visma Retail, Stein-Egil Gammelsrød.

Ved spørsmål, ta kontakt med produkt- og markedskoordinator, Janne C. Liland:
janne.liland@visma.com

Om NRF Retail's Big Show
National Retail Federations årlige Big Show går av stabelen i januar og samler drøyt 30 000 besøkende fra verdens ledende detaljhandlere samt leverandører av teknologi og kompetanse. Her holdes mer enn 300 forelesninger av retailere, eksperter og leverandører som deler med seg av sine erfaringer og teorier.

Meld deg på ved å fylle ut skjema nedenfor

Dette webinaret er kostnadsfritt for aktører innen detaljhandelen. Antall plasser er begrenset.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.