NRF Retail's Big Show 12. - 17. jan 2018

Vil du bli med oss til verdens største retailmesse i New York?

Meld din interesse!

Reis med Visma Retail, Virke og Svensk Handel til verdens største retailmesse

Vi byr på et fullspekket program med unike bransjesesjoner, eksklusive standbesøk, eksklusive Store Tours og en smugtitt på fremtidens løsninger. Vårt opplegg gir også muligheten til på egen hånd å oppleve verdensmetropolen mellom de bransjerelaterte og sosiale arrangementene.

Visma RetailVirke og Svensk Handel står som felles arrangør for denne studiereisen.

Vi henvender oss til beslutningstagere innen detaljhandelen.

National Retail Federations Big Show i New York samler verdens ledende detaljhandlere samt leverandører av teknologi og kompetanse i et arrangement med interessante og inspirerende forelesninger fra retailere, eksperter og leverandører.

NRF Big Show 2017 Recap

 
 

Meld din interesse i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Pris og innhold

Pakkepris: kommer snart

 • Fly
 • Hotell sentralt på Manhattan
 • Transfer
 • Frokost samt middager
 • Offisiell velkomstmiddag med Visma Retail, Virke og Svensk Handel
 • Entré og full tilgang til NRF Big Show
  - messen er åpen 14.-16. januar
 • Unike standbesøk
 • Eksklusive store tours
 • Retailtrender 2018
 • Workshop som oppsummerer NRF Big Show for din interne organisasjon
"2017 var 3. året jeg var på NRF BIG Show i New York, 1. året sammen med Visma og Virke. Det er ingen tvil om at dette er det beste stedet å være hvis man vil ligge i forkant av hva som kreves for å drive god og verdiskapende retail, jeg bruker daglig inspirasjon herfra i mitt virke. Man får bred og grundig innsikt i den teknologiske utviklingen så vel som hva som er viktig for å spille på menneskers emosjonelle verdier for å skape gode handleopplevelser. 

Å være i et fellesskap med dyktige og inspirerende mennesker fra Visma og Virke er et stort pluss. Anbefales på det sterkeste!"

Berit Solberg Folden, Markedsdirektør
Tanum

 

"NRF Big Show har blitt en unik møteplass for nordiske retailaktører, og stedet man må være hvis man skal få med seg den nyeste innen trender og  butikkinnovasjon. Med inspirerende butikkbesøk, foredrag fra verdens ledende retailledere og spennende kveldsevents  – er dette en mulighet man ikke kan gå glipp av."

Johanne Kjuus, fagsjef handel
Hovedorganisasjonen Virke

"Norsk handel står overfor store omstillinger, og NRF Big Show gir en unik mulighet for å lære av de beste i en verden der handelen blir stadig mer global, og grensene mellom fysisk handel og netthandel viskes ut. Å delta på the Big Show er derfor verdifullt i vårt arbeid for å gi våre medlemmer den beste medlemsservicen."

Vibeke Hammer Madsen, adm.dir
Hovedorganisasjonen Virke

"NRF BIG Show i New York gir store muligheter for gode kontakter med ledende representanter for handelsbedrifter og muligheten til «insights» i den stadig mer globaliserte handelen. Dette gjelder ikke minst hvordan handelen i butikk påvirkes av den raskt voksende e-handelen. Internasjonale erfaringer er ofte verdifullt i vårt arbeid med å gi våre medlemmer den beste medlemsservicen."

Thomas Eulau, Ansvarlig for Strategiska nätverk
Formann, Forum for International Retail
Association Executives, 2011-2015

"Syns at flere innen svensk detaljhandel burde besøke NRF for å se hva som skjer i en stadig mer forandelig retailverden! Fikk med meg mange verdifulle innsikter både fra messens mange utstillere og interessante seminarer! Vel verdt et besøk"

Mats Larsson, ICA Handlare

"NRF Retails Big Show er en utmerket mulighet for de som ønsker å bli inspirert i forkant av det nye retailåret. Man får en oppdatering på de siste forbrukertrendene, teknologisk utvikling og fremtidige forretningsmodeller. Rett og slett et must for de som ønsker å befinne seg i handelsutviklingens fremkant."

Jonas Arnberg, Administrerende direktør, HUI Research

"NRF Retails Big Show gir meg innsikt i hvordan vårt motstykke i USA, National Retail Federation, jobber som medlemsorganisasjon samt en mulighet for oss å få etablere internasjonale kontakter og diskutere de sakene vi jobber med. At messen dessuten serverer den absolutt seneste oppdateringen av hva som påvirker handelen og hvordan man bygger suksessrike bedrifter i fremtiden gjør messen til en av årets høydepunkter."

Karin Johansson, CEO, Svensk Handel

Hvorfor bør du bli med på NRF Big Show 2018?

- Kompetanseutbytte og nettverking

- Delta og inspireres av verdens største retailmesse

- Trendspane live i New York og studiebesøk


Og dessuten få alle inntrykk eksklusivt oppsummert etter reisen.

Gikk du glipp av NRF Retail's Big Show 2017?

Les de 6 viktigste iakttagelsene fra NRF Retail's Big Show i år. Et sammendrag som vi har laget sammen med Hovedorganisasjonen Virke.

Klikk for å laste ned


Visma Retail er på LinkedIn!

Alle våre produkter og tjenester innen retail