Fashion, sko og sport

Det handler om å følge sesonger, årstider og trender og kravet til en butikkdataløsning blir deretter.

Rådgiving og mersalg til kunnskapsrike kunder

Riktige varer i butikkene til rett tid er avgjørende for å lykkes og det er viktig at kjedene jobber aktivt med artikkel- og sortimentsstyring, både på nett og i de fysiske butikkene. Ofte er det geografiske hensyn som også må tas.   

I dagens samfunn, med all tilgjengelig informasjon, kreves det at butikkansatte har stor kompetanse om både produkter, sesong og trender. Med hyppigere endringer er det omtrent umulig å holde seg oppdatert uten å ha gode verktøy som bidrar til det "lille ekstra" som gjør at kunden handler og kommer tilbake. 

Hvordan gjør vi det?

Vår ambisjon er å tilby aktører innen detaljhandelen de beste verktøyene for å holde seg konkurransekraftige og vinne flere og lojale kunder gjennom økt handleopplevelse.

Viktige funksjoner 

Butikkdataløsningen må kunne gi utfyllende informasjon og råd, samt gjøre det smidig for butikkene å håndtere mersalg.

Riktige priser og lagerstatus må være tilgjengelig til enhver tid og muligheten til å bruke interaktive medier som multimediakiosker, e-handel og sosiale medier blir viktigere og viktigere. 

Les om Visma SmartStore

    dame i klesbutikk kikker på mobilen (fashion)

ikon for handlevogn (fashion)

Kassa

Om det er stasjonært eller mobilt, viktigheten av en funksjonsrik og brukervennlig kasse betyr mye. Selg mer med integrasjon med nettbutikken, søk, artikler, lager og produktinfo. 

 

ikon for 2 handleposer (fashion) 

Handleopplevelse 

Kundens opplevelse i møte med butikken og/eller kjeden handler ofte om å oppfylle forventninger, og aller helst overgår dem. Tilby selvbetjente løsninger, handle på nett - hente i butikk og skap lojale kunder.
Les om mulighetene her.

ikon for integrasjon med piler (fashion)

Integrert

Våre løsninger kan integreres med mange forskjellige 3. parts løsninger og tjenester, og det meste foregår i skyen i dag. ERP, CRM, nettbutikk etc er typiske integrasjonspunkter. Vi sitter med kompetansen for å skape en fleksibel og sømløs opplevelse. 

ikon for t-skjorte (fashion)

Sortiment

God logistikk er alfa og omega når man har mange varianter, farger, størrelser og fasonger og dette kan tilsammen gi et enormt vareutvalg. Sammen med god rapportering og analyse (BI) gir dette grunnlaget for lønnsomme beslutninger. 

ikon for mobiltelefon (fashion) 

Mobilitet

- bort fra disken, og ut på gulvet! 

Kundene forventer at butikkpersonalet er utstyrt med mobile verktøy for å gjøre raske oppslag. Dette gir også muligheten for en helt annen kundedialog, komplementer med en betalingsløsning og ta med butikken hvor som helst. 

ikon for presentasjon med graf (fashion) 

Fokus og kontroll

Gode løsninger og gode rutiner sammen med et enkelt og intuitivt grensesnitt er vårt bidrag til en enklere og mer lønnsom butikk. 

Visste du at forbrukere som beveger seg på tvers av retailerenes kanaler er 

 

21%

mer lønnsomme enn
de som kun handler
i én kanal? 

Alle våre produkter og tjenester innen retail

 

Kontaktskjema

Vi trenger ditt samtykke.

  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.