Visma Retail Suite

Gjør butikken mer moderne og kjeden mer effektiv.

Visma Retail Suite er et butikkdatasystem for større kjeder i retailbransjen med alt fra enkle til komplekse behov. Løsningen er bygget med tanke på samspill og integrasjoner med interne og eksterne systemer.

Alle kjeder og bransjer har en del felles grunnbehov, men det er også store indiviudelle forskjeller fra kjede til kjede og bransje til bransje. Dette har vi hatt i tankene når vi har utviklet våre løsninger for detaljhandelen.

Våre løsninger er utviklet med utgangspunkt i alle de viktige arbeidsprosessene i butikkene og kjedene. Systemene er komplette og modulbasert. Det betyr at du kan sette det sammen slik at det passer din kjedemodell og få gevinster av den integrerte dataflyten.  

Mobilitet

Visma Retail Suite butikkdatasystem støtter dagens og fremtidens behov for mobilitet. Bruk den type klient som passer for deg og den situasjonen du er i, mobile enheter, stasjonære klienter eller via web.

Omnikanal

Kommunikasjonsleddet mellom logistikk, leverandører,
økonomi, kjedekontor og butikker. Alle systemene må kommunisere med hverandre for å oppnå en sømløs handleopplevelse. Les hvordan her.

Fleksibilitet

Det er alltid du som unik bruker og dine rettigheter som styrer hvilken informasjon og hvilke funksjoner du har tilgang til uansett hvor du befinner deg.

 

Modulbasert

Butikkjedens behov styrer hvilke moduler som benyttes 
og kan skaleres opp for raskt å tilpasses nye forutsetninger og behov.

 

Funksjonalitet Backoffice

 • Sortiment-, artikkel- og prisstyring
 • Logistikk
 • Rapportering og analyse
 • Gavekortfunksjonalitet
 • Vareprofilering
 • Kundehåndtering, lojalitet og kredittsalg

Funksjonalitet Butikk

 • Kassefunksjonalitet - Point of Sale & Service
 • Servicestasjon
 • Mobile løsninger

Legg inn din e-postadresse og vi sender produktarket om Visma Retail Suite butikkdatasystem (pdf).

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

kunde lukter på parfyme (butikkdatasystem)

Skap gode handleopplevelser

Innovative løsninger komplementerer din butikkdataløsning, underbygger kundes valg, opplevelse og kjøpsprosess samt hjelper deg å selge mer. Selvbetjeningsløsninger frigjør personale fra kasselinjen som i stedet kan jobbe med kundene ute i butikken der salget faktisk skjer.

Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukter, både egenutviklet og fra 3. part som kan tilpasses og profileres i henhold til din kjedes krav og ønsker.  

Les hvordan du kan øke handleopplevelse

Se vår video om Visma Retail Suite

- løsningen for deg som vil ligge ett skritt foran

5 gode grunner til å velge Visma Retail Suite

 • Lett å bruke, i både butikk og kjede

 • Utviklet i samarbeid med Nordens ledende butikkjeder

 • Modulbasert butikkdatasystem for alle arbeidsprosesser og typer kjededrift

 • Bygget på moderne teknologi med fokus på innovasjon

 • Smart funksjonalitet som øker kundeopplevelsen og salget

Alle våre produkter og tjenester innen retail

 

Kontaktskjema

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

  

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.