MinVakt

Sømløs arbeidsplanlegging for virksomheter med turnus

Logg deg på

minVakt har byttet navn til Visma Flyt Ressursstyring og er nå en del av Visma gruppen

Visma Flyt Ressursstyring (tidligere minVakt) er en 100% skybasert løsning som effektiviserer arbeidsplanlegging og vikarhåndtering. Løsningen har funksjonalitet som involverer  de ansatte i arbeidsplanleggingen, noe som sparer administrasjon. Med elektronisk flyt og kontroll på timelister får du enklere lønnsbehandling. Løsningen er brukervennlig og det er enkelt å komme i gang. Vi leverer sømløs integrasjon til de fleste lønn- og HR- systemer, og systemet passer for alle typer virksomheter som har variabel arbeidstid.

Se hvordan løsningen fungerer

Lær mer om funksjonaliteten i løsningen

Last ned e-bok her

Shop vakter selv i egen ansattportal

Med Visma Flyt Ressursstyring (tidligere minVakt) får dine medarbeidere tilgang til egen portal for oversikt og oppdatering av arbeidsplanen. Her kan du registrere timer og egenmeldinger. I tillegg har du full oversikt over timer, avspasering, ferie, fravær og dokumenter. Her kan ansatte også sette egen tilgjengelighetsstatus og søke på ledige vakter.

Er du bruker? Logg deg på portalen her

Visma Flyt Ressursstyring for kommunen

Lønn og personalkostnader utgjør hele 60-70% av kostnadene i en kommune. Ved hjelp av Visma Flyt Ressursstyring (tidligere minVakt) kan din kommune oppnå store besparelser ved å digitalisere og automatisere arbeidsprosesser. Her får du smidig personallogistikk med vikarhåndtering, timeplanlegging og timeføring på tvers av alle enheter i kommunen(e).

Vil du vite mer? Ta kontakt

Kom i gang

Vis meg løsningen

Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av Visma Flyt Ressursstyring.

Ta kontakt

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Har du spørsmål?

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Våre systemer sikrer god ressursplanlegging

Sjekk ut mulighetene her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.