Timeliste

Få kontroll på timene med verktøy fra Visma

Timelister kan være tidkrevende og komplisert arbeid både for ansatt og leder. I virksomheter hvor de ansatte arbeider i flere skift-, turnus eller rotasjonsordninger øker kompleksiteten ytterligere.

Med våre løsninger for ressursplanlegging får du funksjonaliteten du trenger for automatiserer de kompliserte prosessene. Effekten er reduserte kostnader og høyere datakvalitet, med mindre manuelt arbeid.

 

Våre løsninger for timeregistrering og ressursstyring

Slik effektiviserer vi dine arbeidsprosesser

Timeregistrering gjort enkelt

Timefangst som tar hensyn til tillegg, overtid, ferie, fravær, fleksitid, akkord, reisetid med mere gjør det mulig for din virksomheten å holde kontroll på ressursbruken. Med våre løsninger får du en helautomatisk prosess som sikrer effektive rutiner for både medarbeider og leder.

Løsningene tilrettelegger for automatisk utfylling av timelister og enkel godkjenning for den ansatte. Via web eller app kan den ansatte få jobben gjort hvor som helst og når som helst. I tillegg har den ansatte tilgang til egen ansattportal hvor han til en hver tid finner oppdatert informasjon om eget arbeidsforhold. Dette gjør det enkelt holde oversikt over arbeidsvakter, fleksitid, registrerte timer, fraværsregistrering, overtid og timekonto.

Les mer om våre løsninger for personalhåndtering

Sømløst integrert med lønnssystemet

Underlaget fra timeregistreringen danner sammen med føringene i arbeidsmiljøloven og din virksomhets egne avtaleverk, utgangspunktet for automatisk produksjon av lønnsgrunnlag, fakturagrunnlag og prosjektforbruk.

Våre systemer kan integreres med de fleste lønn og HR system. Med gode integrasjoner på plass holder det at  timeunderlaget godkjennes av leder før det automatisk overføres til lønnssystemet. Prosessen minimerer feilkilder og sikrer kostnadsbesparelser for virksomheten.

Timeliste som datagrunnlag

Innsikt i data gjør det mulig for din virksomhet å treffe de riktige beslutningene for effektiv drift. Korrekt timeliste utgjør et godt grunnlag for dette dataunderlaget.

Våre løsninger tilbyr styringsverktøy som gjør det enkelt å sette opp skreddersydde rapporter. Det kan f.eks. dreie seg om analyse av utvikling i timeforbruk fra et år til et annet, sykefravær på tvers av avdelinger eller utviklingen i kostnader per time for en spesifikk avdeling fra et år til et annet. Mulighetene er uendelige.

I tillegg kan du få nødvendig innsikt i form av økonomiske prognoser. Slik kan virksomheten sikre seg bedre kontroll over faktiske og planlagte personalkostnader.

Våre løsninger

Fleksible og funksjonsrike system for timeregistrering og ressursplanlegging

Visma Gat Ressursstyring

For større virksomheter med komplekse behov for planlegging av arbeidstid og oppfølging av ansatte.Les mer her

Visma Flyt Ressursstyring

Tidligere minVakt
For mindre virksomheter med behov for skybasert løsning og rask og effektiv igangsetting.


Les mer her

Visma Enterprise Ressursstyring

For virksomheter med behov for enklere planlegging av arbeidstid og oppfølging av ansatte.Les mer her

Visma Tid

Tidligere minTimeliste
For virksomheter som har behov for bedre kontroll på timer og prosjekter. 100% skyløsning.Les mer her

Usikker på hvilken løsning som passer din virksomhet? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Rådgivning

Få maks ut av ditt ressursstyringssystem med skreddersydde tjenester.

Våre fagkonsulenter er dine rådgivere

Våre fagkonsulenter har høy kompetanse innenfor planlegging av arbeidstid og turnus, og kan hjelpe deg med alle faser av implementering, oppgradering og tilpasning av våre løsninger. Med oss på laget er du sikret god leveranse og optimal utnyttelse av systemet.

Faglig påfyll når du trenger det

Visma Community er vår møteplass på nett for brukere av våre løsninger. Her kan du ta del i kunnskapsdeling og holde deg oppdatert på fag, produkt, system og bransje.

Les mer om Visma Community her

Har du spørsmål?

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre systemer for ressursplanlegging og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Våre systemer sikrer god ressursplanlegging

Sjekk ut mulighetene her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.